Tuesday, January 10, 2017

PRETZ N' BEANZ CAFE Solaris Mont Kiara - Promosi Istimewa Tahun Baru Cina


Hi ! Hi ! Hi ! Haa awak ..
"love life love coffee love food"

Ni la tag line cafe dia yang ann sampai countdown nak datang tu ..
Sebab nak lepak dengan geng bloggers #KBBA ..
Kat cafe yang ann nak cite ni, sedikit over excited tau , hehe ..

"PRETZ N' BEANZ CAFE"



 

Lepas baca entry ni di ingatkan supaya bergegas ke "PRETZ N' BEANZ CAFE" ok ..
Kalau nak tau kat mane ?
Area Solaris Mont Kiara Kuala Lumpur , bole google maps / waze je ..




Melangkah je kat "PRETZ N' BEANZ CAFE" ..
Rase macam peaceful cafe gitu ..
Tenang je dengan decorasi minima ..
Wall deco dengan ayat penuh inspirasi gitu dan ann macam biasalah terinspirasi sekejap ..
Sekejap je ke , hmm Haha !




So first order ann air , hmm ann memang suka ice blended kan , bile nampak dalam menu tu ..
Macam tak kuat sis nak order yang lain , hadoii ..
Maka terpilih air ICE BLENDED COOKIE AND CREAM ..
Jangan risau yang diet boleh je datang sini , ade je air detox , air panas , juices & banyak lagi ..


ICE BLENDED COOKIE AND CREAM

Nak masuk menu makanan yang ann cuba pulak ..
Kalau korang jenis yang memang into western food..
Lagi la diwajibkan datang cuba makanan sini .. 

Ann dah try ..
1. MINI PRETZEL TOWER ( 6 mini plain pretzels & 4 dipping sauce ) tapi ann diberi peluang merasa semua 9 dipping sauce ..
Ya ! Memang sedap dipping sauce dia , pilih la mana mana pun tak menyesal ..
Paling suka perisa baru, satay & cheddar cheese ..
Paling terbaik , kami lepak dekat 3 jam kat cafe tu .. 

Ada pretzels yang lebih tu lembut lagi ..
Okay next ann try pulak ..



2. MINI PRETZEL PLATTER small basket - chocolate cookie crunch , basil cheese , seaweed & cinnamon sugar ..
Makan begitu sahaja pun dah sedap ..
Apa lagi kalau cecah dengan sos kan !Yum yum ..

MINI PRETZEL PLATTER small basket
Pretzel pretzel dan pretzel lagi , ok next ..
3. FILLED PRETZEL - Apple Cinnamon ..
Yang ni macam ade perisa didalam lah , lebih kurang macam apple pie ..


FILLED PRETZEL - Apple Cinnamon
Okay lupe nak cite ..
Kalau yang tak pernah try pretzel ni ..
Pretzel sama je macam roti cuma dia ade manis manis masin la gitu ..
Ikut la ade memang jenis keras ade lebut , ikut lain-lain citarasa ..
Now habis cerita pretzel ..

Pose wajib sis depan makanan ya !
pls : awak kena study dulu amik gambar serupa ini , kalau nak pm tepi hahaha ..

Ann nak cerita pasal PROMOSI 11 Januari 2017 - 11 Februari 2017 !!

- PROMOSI SEMPENA TAHUN BARU CINA -


PRETZ N' BEANZ ade menghidangkan set hanya untuk perayaan ni je ..
Istimewa Tahun Baru Cina ..
Ann dah try , menu ni semua berasakan tradisi kaum cina tapi diolah rase terkini ..
Hmmm , sedap dan sihat ..
Menu yang tak berat tetapi berkhasiat dan cukup mengenyangkan ..
Harga berpatutan ..
Bawah RM 40 boleh makan berdua , dapat pizza dan lain-lain .. 
Hmm kenyang sampai tersandar !!
Yum yum yum #pretzandbeanz #pretzandbeanzcafe ..

SET PROMOSI :

SET A & B - 2 Pax RM 38 :

A. Healty Smoked Salmon Salad + HUAT AH! Abalone Pretzel Pizza 10" + 2 Double Golden Kwa Fa Fish Jelly + 2 Drinks , Americano Coffee / Gourmet Tea


B. Healty Smoked Salmon Salad + HAHAHA Happiness Prawn Hawaiian Pretzel Pizza 10" + 2 Double Golden Kwa Fa Fish Jelly + 2 Drinks , Americano Coffee / Gourmet Tea


SET C - 1 Pax RM 28 :

C. Healty Smoked Salmon Salad + Happy Long Life Prawn Spaghetti + 2 Double Golden Kwa Fa Fish Jelly + 1 Drinks , Americano Coffee / Gourmet Tea
Happy Long Life Prawn Spaghetti
Healty Smoked Salmon Salad
SET D - 2 Pax RM 26 :

D. ONG ONG Smoked Salmon Loa Sang Salad + 2 Double Golden Kwa Fa Fish Jelly + 2 Drinks , Americano Coffee / Gourmet Tea

ONG ONG Smoked Salmon Loa Sang Salad
SET E - RM 13 :

E. 2 Double Golden Kwa Fa Fish Jelly + 2 Drinks , Americano Coffee / Gourmet Tea

2 Double Golden Kwa Fa Fish Jelly
So untuk set A - E ni korang kena makan kat cafe je tau ..
Promosi tapau bungkus balik belum ada lagi .. 
Cafe ni sesuai sangat la seisi keluarga, reunion, party boleh boleh datang sini .. 
Selesa ada indoor & outdoor .. 
Pape update korang bole tengok facebook atau instagram Pretz N' Beanz ok !!


Jangan lupa follow Instagram : https://www.instagram.com/pretznbeanz


Like & Follow facebook : https://www.facebook.com/pretznbeanz

Ni pun PROMOTION jugak !!

Cookies 170 grams - RM 12.80 :
Golden Cashew Nuts Cookies / Lucky Fruity & Nut Slices Cookies / Smooth Harmony Sesame Butter Cookies

Cookies Hamper 3 in 1 - RM 38
( pesanan mestilah dibuat 5 hari sebelum )

Kalau ada yang LAHIR tahun ROASTER / AYAM JANTAN ..
1957, 1969, 1981, 1993, 2005 & 2017 ..
Dengan pembelian sebarang menu ..
Bole tebus "MEMBERS PROMO" dapat ..
Sepasang Double Kwa Fish Jelly .. 
Jelly yang Ann suka tu , rasa longan !!

Thank you , PRETZ N' BEANZ atas undangan #KelabBloggerBenAshaari !!

So ada kawan tanya , lepas ni nak datang cafe ni lagi ke ? 
Of course datang lagi , ha kat situ ade macam macam kek jugak tau ..
Jemput jemput datang makan , lepak & tenangkan fikiran update instagram kita ..


Wifi sini free
..
Okay senang cerita , cepat-cepat try PRETZ N' BEANZ ..
Love life love coffee love food .. 
Thank you PRETZ N' BEANZ sebab adakan makanan yang sedap macam ni #Happytummy !


Ok jumpe lagi next entry , Bubye ..



ARTIKEL MENARIK : Selepas 2 Jam Sapu Minyak Dah Hilang Batuk !!

2 comments:

  1. Suka semua pretzel dia sebab lembut dan sedap..

    ReplyDelete
  2. Mmm.... rindu prawn pizza dia!
    Sedap seyhh

    ReplyDelete