Wednesday, January 11, 2017

MY TOWN SHOPPING CENTRE - Selfie Dan Menang Hadiah Menarik #GooseySelfie

Salam hi semua ..
Kali ni nak cerita cuti-cuti Malaysia kat MY TOWN SHOPPING CENTRE !! 

" MY TOWN SHOPPING CENTRE "

Mall ni betul betul sebelah IKEA Cheras tu .. 
Ada yang dah pernah nampak mall ni kan , tapi akan lebih familiar lepas dibuka nanti ..
Tunggu tau dan jangan tak pergi ..


MY TOWN ni dari luaran design bangunan nampak moden ..
Yela nak samakan dengan persekitaran kan .. 
Menyumbang pandangan untuk KL juga ..
Mana taknya, bakal menjadi mall tumpuan di Kuala Lumpur ..
MY TOWN ni ala-ala semua di bawah satu bumbung .. 

One stop shopping centre !! 


By the way , kalau nak tau sempena kehadiran MY TOWN SHOPPING CENTRE ni .. 
Pihak pengurusan mall, MY TOWN ada menganjurkan peraduan swafoto ataupun selfie ..

Kaki selfie kaki selfie sekalian , jom la kita join contest ni !! 
Bukan susah pon , mudah sangat dan paling utama hashtag jangan lupa #GOOSEYSELFIE kay ..
Untung nasib ann menang ke atau awak menang , mana tau rezeki mencuba .. 
Sebab punya enjoy la contest ni , abang abang yang tak kaki selfie pun join tau .. 

So kenapa kita yang comel ni tak nak join , gitu haha ! 

Simpan je gambar selfie tu dalam handphone buat apa ..
Sekali sekala join la sebab peraduan seumpama ini diadakan julung julung kali je tau ..
Sayang je kalau terlepas dan tak turut serta ..
Jom la join suka-suka #GOOSEYSELFIE ni .. 

Kenapa kena turut serta ??

Sebab, kalau menang ..
Hadiah bernilai lebih RM 10,000 untung dimenangi .. 
So untuk memulakan peraduan ni #GOOSEYSELFIE ..

Layari website www.gooseyselfie.com.my 
Ikut turutan dan langkah mudah pada website ter sebut ..


 



Gambar kita tu bole jadi comel sangat tau sebab dengan mengguna kreativiti kita untuk menyuai padankan beberapa jenis sticker .. 

Ok yang ni antara ann punya #GOOSEYSELFIE haha !!
Comel ke tidak, jujur tu simpan je dalam hati tau ..
Lepas kita edit save tu ..

Jangan lupa share kat Facebook dan jemput rakan lain turut serta ..

 


Ann sendiri join, ann rase peraduan #GOOSEYSELFIE ni comel jugak la sebab bila da simpan sebagai gambar .. 
Ann tengok balik ann gelak sebab rasa pandai jugak ann edit guna sticker comel comel ni, ala-ala props !! Hahahaha .. 




Kawan-kawan yang ann sayangi selalu, jangan lupa ..




Okay thank you , sampai jumpa lagi next entry tau !

1 comment: