Saturday, October 1, 2016

Shin Ramyun - Instant Noodle Korea Cubaan Pertama Ku !

Assalammualaikum ..

Malam tadi tido rumah akak kat mutiara damansara ..
Nak didependekkan cerita , abang ipar ni memang suka la makan makanan yang baru baru la untuk dia , kadang kadang tu gelengkan kepala pelik pelik je dia order adoii ..
Suka mencuba la katanya ..

Sometimes ..
Kite tak pernah fikir pasal makanan tu walaupun kite nampak hari hari tapi abang apiz bole try ..
Sebab ann dah terjebak semalam makan maggi korea dia tu , Walaupun ann rase ramai orang da makan tapi ni la first time ann makan adeshh !
Maggi kali ni abang apiz beli kat Speedmart 99 kot kalau tak silap RM 16.20 untuk 5 bungkus ..
Rase dia biase biase je ok la boleh dimakan ..

Shin Ramyun - instant noodle !!



Sebab Ann tak tau rase dia macam mana haha macam maggi kuah pekat je rase dia , kalo tanya ann punya pendapat hahah ! tak reti nak described ..
So Ann tanya lah adik i si tika tu , tika kate rase dia macam tomyam + curry haha !

Tak pedas sangat lah tapi kuah dia pekat melekat , mee dia pun besar besar ..
Ha malam tadi makan sikit je sebab da dekat 1 am kan , diet kelaut terpaksa ..

By the way , definisi diet ann ..
Bile rasa nak makan sikit haha tapi tetap akan makan !
Kalau time tu tak rasa nak diet maka bedal saja lah ..



Kalau nak cuba korang bole la cari ..
Selamat makan Ssliirrp Ssliiirrpp Ssliiirrpp :)

Bubye thanks yaw !!

No comments:

Post a Comment