Wednesday, October 19, 2016

PURE FOUNDATION DEEP HERITAGE BEAUTY 3 IN 1 - #HAMBOIIIMALATOPS

Assalammualaikum Hi ..


Entry kali ni Ann nak cerita sikit pasal kecantikan , beauty talk gituw !
Girls !!
Kita mesti ada foundation tau , tak pun krim siang ke or apa apa la untuk protect kulit muka kita ..
Ann nak mengesyorkan weols try la 1 product buatan Malaysia setaraf antarabangsa ni tau sebab insyallah kita suka la , CURLAZZ !
" DEEP HERITAGE BEAUTY "



Awak semua patut cuba tau PURE FOUNDATION DHB 3 in 1 DHB ni sebab dia 3 in 1 Foundation + Concealer + Powder with SPF50 !!
Ha tak ke padat ramuan dia ..
Hanya dengan 1 alat bole skip 3 steps , of course jimat masa ..
#Hamboiiimalatops



Kalau korang nak tau ramuan dia memang terbaik okay , bahan semulajadi !!
Bukan setakat instant FLAWLESS tapi kulit kita pun bole sihat tau ..
Antara ramuan water base foundation air zam-zam , kolagen & daun lidah buaya ( aloe vera )

#Hamboiiimalatops



Untuk produk ni , kelebihan dia Alhamdulillah banyak antaranya :

- Diluluskan KKM (NOT151105360K)
- 100% HALAL
- Vitamin C memudar parut jerawat & jeragat
- Vitamin E melembapkan kulit
- Wufuk friendly
- Fully Coverage
- Anti Rekahan
- 1 tona untuk semua jenis warna kulit
- 1 sapuan tahan sehingga 18 jam
- Sesuai untuk semua jenis kulit berjerawat, berminyak dan kulit kering
- Membaiki kedutan & kulit kusam
- Transformed bak selebriti
- Harga berpatutan
- Produk Bumiputera
- International quality
- Glowing effect
- Kulit wajah cerah dan pinkish mengikut aliran darah
- Formula diyakini oleh profesional makeup artist
- Unisex : Perempuan & lelaki boleh menggunakannya

Keistimewaan Tambahan :

- Menyembunyikan cela, parut jerawat dengan berkesan melalui sapuan lembut pada kulit.
- Lekapan bedas asas bersifat lembut dan ringan dengan kemasan penyamar noda terbaik.
- Bertindak 3 dalam 1 sebagai penyamar, pelindung matahari dan asas solekan.
- Tanpa kesan kulit berminyak dan 100% tidak bercapuk.
- Menjadikan solekan natural, kulit cerah dan gebu semulajadi.
- Kemasannya tidak menyumbatkan liang pori (oxygen foundation).
- Natural look tanpa bedak tambahan.

Didatangkan dengan 2 pek istimewa :
- 10 gram : Tahan 4-5 bulan
- 05 gram : Tahan 2-3 bulan


Ni 05 gram ye sayang ..

Awak kena cepat order tau produk ni sebab sekarang tengah ada promosi belian combo ..
Macam-macam pakej ada boleh lah jimat ..
Ha lagi sekarang tengah open for dropship , kepada yang nak cuba berniaga tu boleh la jual and tambah pendapatan , insyaallah ..
Cepat cepat whatsapp "DROPSHIP" ke +0183822349 ..


Review Ann sendiri ..
Alhamdulillah produk ni memang best ..
Jatuh cinta ta ta ta wahh ..
First impressions hmm bestnye bestnye double wow rase !!
Even da pakai lama berjam jam pun makeup on point jugak ..
Kemas lagi bedak iol!!
Bila nak solat , kalau lupa bawak wet tissue bole guna air paip biasa je bilas , sangat wuduk friendly ..
PURE FOUNDATION DHB ni pun ringan tau , pakai sikit je da cantik ..
Parut jerawat semua nyorok sudah , menutup cela iols fuhh lebih confident tau ..
Semua , especially gegel kena beli and cuba sebab tak rugi sebab sesuai untuk daily use & time nak event makeup jugak ..


Natural beauty semua orang nak kan , so foundation ni memang bagi effect tu tau ..
Try la try la , hmm Ann share foundation baik punya tau ..
Like seriously !
By the way , sini Ann ade nak share hotline contact no. +6018-3822349
Sebarang order , pertanyaan product , komen , cadangan , feedback bole terus je hubungi or whatsapp " DHB " kе +6018-3822349 tau !!

DHB sosial media , sudi sudilah singgah ..
JANGAN LUPA LIKE , SHARE & REPOST ye !!
Thanks awak ..

Okay lah , next entry Ann rasa nak cerita pulak pasal " 2 IN 1 PERFECT LIPS by DHB " pon meletop okay .. 
Nanti ann share pasal lipstick tu pulak tau , till the next entry ..
Ok thanks & regards ,
Anne Amtiyaj ..

1 comment: