Thursday, October 20, 2016

PERFECT LIPS BY DEEP HERITAGE BEAUTY 2 IN 1 - #HAMBOIIIMALATOPS

Assalammualaikum ..
Hi uols nak nampak cantik kan , har terbaik lah ! 

So , entry sebelum ni ann ade share pasal ..
so kali ni nak cerita pulak " 2 IN 1 PERFECT LIPS by DHB " ..

#HAMBOIIIMALATOPS

Ramuan lipstick , just guna bahan semulajadi dengan ekstrak tumbuhan dan buah-buahan ..
Jom la jaga bibir kita bagi vitamin C & aloe vera ..
Ha mesti korang nak tau 2 in 1 dia apa kan ha tu dia ( moisture + matte lipstick ) !!
Bile dia 2 in 1 tu moisture + matte , maka bibir akan lebih lembab dan creamy gitu lah ..

 
2 In 1 Perfect Lips by DHB  : Code 02 - Pure Look


" RAHSIA BIBIR BERSERI SEMULAJADI & SIHAT TERAWAT TANPA MASALAH BIBIR KERING SERTA BIBIR KEKAL 
"PINKISH" 24 JAM WALAUPUN SELEPAS DICUCI BERSIH "


Antara kelebihan 2 In 1 Perfect Lips by DHB :
  • Halal
  • Lulus KKM
  • Merawat masalah bibir kering, berdarah, mengelupas dan gelap
  • Bau comel ala2 lollipop
  • Bibir kekal pinkish walaupun sudah dicuci
  • Natural look 
  • Bibir lembut dan senyuman mempesona
  • Wuduk friendly , mudah dicuci
  • Kualiti setaraf antarabangsa
  • 100% keluaran bumiputera
  • Tanpa plumbum yang boleh mengakibatkan bibir kelihatan gelap / kesan sampingan

Code warna 2 In 1 Perfect Lips by DHB  :

  • Code 01 - Pure Smile
  • Code 02 - Pure Look
  • Code 03 - Queen Pink 
  • Code 04 - Pure Hint

" 2 IN 1 PERFECT LIPS by DHB "

Packaging dia cantik kan !

Awak jangan risau tau , perfect lips ni wangi tau , bau dia comel comel je ala ala candy ..
Bau lollipop , yam yam yam ..
" 2 IN 1 PERFECT LIPS by DHB " tekstur lipstick ni sangat halus and ringan ..
Apabila lembapan 100% diserap maka automatik berubah ke Matte Lipstick yang kekal dibibir melebihi 10 jam ..
Kalau yang ada masalah bibir kering , bibir gelap , bibir sensitif tu boleh la try lipstick ni mana tau bole merawat bibir tu , insyaallah ..


Yang ann try ni 2 In 1 Perfect Lips by DHB  : Code 02 - Pure Look , more to natural look la ..
Yang nak nampak sweet remaja tu bole cuba yang ni ..
Alhamdulillah , bibir kering sedang dirawat hehe , of course kena la minum air banyak jugak tau ..



Okay lah , jangan lupa tau hotline contact no. +6018-3822349 ..
Sebarang order , pertanyaan product , komen , cadangan , feedback ..
Bole terus je hubungi or whatsapp " DHB " kе +6018-3822349 ya ..

DHB sosial media , JANGAN LUPA LIKE , SHARE & REPOST ye !!
Thank you semua ..

Okay lah itu je , nanti kita jumpa lagi ye ..
Thank you sudi singgah ..
Bubye !!







1 comment: