Sunday, August 14, 2016

Food Hunt : DELONG COFFEE AND SUCH

Assalamualaikum hi hi !!

Makanan warisan Terengganu ada , western ade , dessert , coffee coffee time ade , lemme slice of cake ade yummeh yummeh yummeh !!
Izinkan sis belanja pose wajib dulu ye .. Ok ..
Kali nak share jalan jalan dapat makan dekat DELONG COFFEE AND SUCH ..
Menarik makanan kali ni memang ann tak pernah makan antaranya yang iols minat nasi carrot yang ann ingatkan nasi tomato hmm #hashtagtaktahu and lain lain menu ni hehe ..


Nasi Carrot yang owesome , sedap lagi kenyang !!

Food gathering of Kelab Blogger Ben Ashaari cc : Ben Ashaari
Actually ni DELONG COFFEE AND SUCH ni baru beroperasi tau .. 
So semua pun freshy baru gitue , day by day akan datang wajah yang baru n no problem boleh datag makan macam biasa ..
Masih dalam proses decorations , ann pasti pasti lagi la meletop ke baboom ..



Thanks Puan Arlina ( shawl hijau ) , Delong terus maju jaya , amin ..
Puan Arlina owner restoran ni tau , so humble and thank you ya sediakan idea makanan yang delicious uols !! 
Hmm menu and harga pun berpatutan okay tak mahal kalau nak fefeeling makan kat TTDI Shah Alam yang nak location tu ..



Lala cotton candy & Soda bukit besi ( Mesti order !! ) 


Bff iols Aza pun suka food hunt kali ni , so dia ade update kat ig ..

Chalong Chalong !! ( 200% bebola ikan )

Kalo yang nak diet tu boleh try trademark dish Chalong fresh fish ball .. Kalau tengah simpan duit tu boleh try pakej budget pun ada .. Antara menu special Delong yang mesti cuba Nasi Carrot & Chalong , dessert Pudding Vanilla Butterscotch & Lala Chocolate !!



Okay lah , Nora bagi 5 bintang ***** untuk DELONG COFFEE AND SUCH !!
Alhamdulillah , kenyang ..
Cuba jangan tak cuba tau , moh le datang beramai ramai ..

DELONG COFFEE AND SUCH


Alamat : No 8 Jalan Opera A U2/A Seksyen U2 TTDI Shah Alam Selangor ( landmark Petron )

No Tel : +60139583797 / +0122808996
Instagram : @delongcoffeeandsuch

Thank you with love , Anneamtiyaj !!









No comments:

Post a Comment