Sunday, July 31, 2016

Dan Mungkin Bila Nanti

3:29 AM 9 Comments
Assallammualaikum ..

Hi lame kan tak blogging .. Kekok !! 
Hmm nak mula balik macam mana aduii .. 
Tak pe Ann slow slow je ( bisik sendiri )

Tadi dah sedapnye tidoQ sekali dumm dumm dumm !!
Terjaga nak robohkan pintu ke hape ?
Haih akak and hadif datang .. 
So ..
Now both dah tidur OK ..
Iols ni dari 1.45am terjaga sampai la ni ..
3.40am musnah my beauty sleep sobs sobs ..
Mula la merenung masa hadapan adoii !! 

Ape pun iols happy sangat nak kembali blogging ..
Sebab semangat iols dah kembali menyinar #katako !

Iols dah berjaya join kelab happening tu #KelabbloggerBenAshaari #KBBA9 fuhh !! 
( Dalam kurungan rasa semut je dalam group tu #bloggerkahiols )
Hmm banyak bole belajar sebab mane reti serba serbi itu ini sadis Ann !! 
Thanks Abang Ben Ashaari yang ajak kite , humble orangnya alhamdulillah ..
( http://www.benashaari.com )

See melarat .. Ingat nak borak sikit je ..
Ok la till we meet again !!
Jangan lupe follow instagram iols @anneamtiyaj hehe ..
Bye bye take care ..

Regards , Ann A ..