Tuesday, October 21, 2014

Sekilas Ceritera Submission

Assalamualaikum .. 
Good Morning .. 

( Throwback September Submission 
Minggu Jabatan Kejuruteraan Awam PSIS )

Lahai kat sabak bernam sini hujan pagi ni .. 
Macam biasa dah semester ni .. 
Setiap kali hadap design .. 

Tak tidur focus submission ( Last Min ) mesti tak tidur .. 
Well student archi memang kebanyakan suka last min work sebab katanya otak lebih pantas aktof dan aktif lahai .. 
Oh jangan amalkan ! 

Kira yang suka buat kerja last min ni memang sanggup terima risiko tau ..
( Macam macam boleh jadi macam lappy hang la rosak la macam macam uh uhuh ) .. 
Perh seram nak taip .. 

Hah ! Tengah seterespul habak hang .. 
Tarik sikit ( Not Responding ) waktu ni hanya menahan kesabaran dan layankan aje .. 
So sementara tunggu .. 
Buat kerja lain ..

Okay lah semalam pulak pin up day alahai submission ..
Pre Portfolio 2 ..

Alhamdulillah ..
3 hari 2 malam tidur tak tidur ..
29 jam tak makan ..
Hadap design , tapi pelik gak macam tak terasa lapar pulak ..


So biasa lah duit duit duit dan duit lagi untuk plot print plot print ..
( Kalau yang tak tahu , budak architecture or engineering akan sebut print tu plot sebab kalau drawing buat dalam autocadd kan .. Lahai drawing yang plan plan besar tu .. Print is plot memang dah macam tu lah )
Sem 6 ni semua main saiz AO je , best gak ..
Kalau tak belajar tak merasalah tengok kerja dalam paper sebesar itu ..

Esok Rabu , boleh ambil drawing and touch up lagi untuk submission Portfolio ..
Okay akan bermula lah kembali episod buzy sibok dan mibok ..

Apa pun doakan kejayaan kami semua , doakan anne ..
Kawan kawan anne sedunia yang tengah belajar sama sama ni ..

Bubye , thank you semua sudi gak datang baca lagi walaupun anne dah lama biarkan sampai air jernih pun menjadi keruh ..

Bersosial je tapi kat fb twitter Instagram lah ken ..
Belum follow ke , sebelum anne merajuk baik follow cepat ..
Facebook Anne Amtiyaj
Facebook Anne Amtiyaj II
Twitter
Instagram

P/s : Tak sabar nak habis semester ni ( November )
Sebab banyak perancangan ..
Nanti kalau ada masa anne throwback la segala cerita semester ni okeng !
Banyak sangat aktiviti menarik cuma tak sebab nak cerita kat korang ..
Tunggu je lah tau ..


Untuk #halfmoon #instantshawl menarik boleh terus lah ke ..
Queencbyfq okeng !!

With Love , anak Pak Cik Man ..
Maceh maceh maceh , take care tau ..

No comments:

Post a Comment