Friday, April 4, 2014

JKA Night Of Honor 2014 - Politeknik Sultan Idris Shah

Assalammualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca ku yang setia ..
Kalau ..
Datang bukan niat nak baca saja nak stalk pun apa salahnya ..
Ha ni jemput la review beribu kali ..

Terima kasih daun keladi
Sebab sudi datang sini
Baca lagi dan lagi
Focus dengan teliti ni


Rasa terusik menunggu harinya
Bagai dikejar hantu kelengkapan dicari
Filem Klasik bertema malamnya
Kejuruteraan Awam bersatu mengukir memori


Terima kasih banyak banyak buat students semester 2 and 3 architecture yang sibuk dengan persiapan dinner ni , sesungguhnya memang terbaik lah ..
Tahniah korang !!
Best lah dinner bak kata En Razak , Pentas Anugerah Juara Lagu AJL !!


Pentas Oscar ..

Okay ni ha , nak la story sikit pasal malam dinner kami semester ni ..
Event Organizer semua pelajar semester 3 , senibina dibantu oleh pelajar semester 2 ..
Tapi JKA Dinner Of Honor kali ni besar besaran lah sebab ramai lah sikit melibatkan dalam 800 pelajar , pensyarah semua program yang yang ada bawah Jabatan Kejuruteraan Awam macam Kejuruteraan Awam , Senibina dan Alam Sekitar ..
Malam tu disajikan dengan persembahan pelajar senibina semester 1 buat chorus speaking vs choir , semester 5 choir 2 buah lagu titanic & kau Di Hatiku , pelajar awam semester 6 ada akustic and choir jugak , banyak la yang tayangan video gak biasa lah semester akhir dierang mestilah nak share sepanjang kenangan dierang kat poli ni ken ..



Ha nampak tak yang tengah tu idaman hero malaya semester 3 Haziq , katanya ..


Kami la sem 5 , pantang nampak camera serbu !!

 

Kat bawah ni antara kenangan dengan senior lah pastinya :)


Yang lelaki atas ni Sabahan Pdoz group dia dapat award best design , Tahniah Pdoz !!


Okay En. Razak ni Ketua Program kami , dia serba boleh thanks banyak ajar dan bagi kami ilmu selok belok nak handle event ..
Sebelah tu Azry , antara senior semester akhir yang amik Anugerah Ketua Jabatan Tahniah Azry ..


Yang atas ni semua students semester akhir senibina , all the best korang ..
Walaupun sekejap je dapat kenal la sesikit or ter usha ke , korang memanh happening lah ceria ..
Semoga berjaya masa in future , kawin jemput !
Doakan kiterang pulak sesak lagi nak hadap kat sini ..


Yang belakang tu berpotensi menjadi perosak gambar tu Reen ..


Kami semester 5 sesi disember 2013 ..


Apa apa pun keadaan kita ..
 Teruskan berdoa agar urusan pencarian kapal terbang Malaysia Airlines dapat dijumpai semula ..
Semoga ahli keluarga mereka yang terlibat akan terus tabah menempuh dugaan ini ..
Bagi yang beragama islam .. 
Al-Fatihah ..


Okay ramai yang tanya pasal dress anne malam tu ken ..
Dress ni kaka anne yang design dan tailor jugak ..
Ha best ken ada kakak as a designer , alhamdulillah ..
" Hafyat Rizky "
So if sesiapa yang rasa nak design or tempah baju event , bertunang , wedding apa apa aja boleh la contact anne or kakak ..
Make up sendiri je lah mampu !
Nasib abang and kakak ipar takde kalau tak ..
Photographer abang ipar sponser Makeup kakak ipar sponser hehehe ..

Ni tinggal nak menghadap final portfolio untuk subject design ..
Doakan Anne , Ima and semua kawan kawan berjaya tamatkan semester ni ..
Takut nya takut nya takut nya ..

Okay lah itu je , thanks sudi singgah blog anne ..
Assalamualaikum ..
Bubye !


1 comment:

  1. Anne nampak cantik sgt.. hehe :)
    kalau lah boleh pikat anne.. hehe (cam mimpi lak) sorry :P

    ReplyDelete