Thursday, March 6, 2014

PSIS : Archilympic 2014 ( Archithesis Day 2 )

Assalamualaikum ..

Okay kali ni nak story pasal  Archilympic pulak ..

Aktiviti hari pertama budak lelaki yang uruskan sukaneka dimana kami semua pelajar setiap semester dibahagiakan kumpulan , campur lah dalam setiap group ada semua semester ..

Games yang dierang rancang agak complicated lah jugak antaranya , pijak plywood ramai ramai sorang pegang baldi air gerak dengan bawa air jangan tumpah boleh stay atas plywood je ..
Pahang dop ? Anne minta maaf suka main tipu sebab anne sepak je plywood tu jauh jauh ok nakal la sikit part yang itu sebab biar cepat sampai , suka suka je pun tahu dah kalah ..
Kedua , budak lelaki pulak gerak sambil duduk tangan pegang kaki and angkat punggung dah macam ulat gonggok tu , hahaha ..
Rasanya susah game tu sebab macam sakit kaki je macam letih alahai alahai ..
Ketiga , budak perempuan punya game susun batu bata alahai yang kaki pijak bata alih kehadapan tu ..

Ketiga tiga group anne kalah , tapi enjoy lah sebab teringat lagi muka and senyuman ahli kumpulan anne ..
Waktu tu lah baru nak rasa budak semester 6 ni enjoy gak , gila gila ..
Bila dengar dierang berborak lawak je kelakar pun ada ..

Alhamdulillah , semua berjalan lancar untuk hari pertama ..

Now giliran kami pula dihari yang kedua , thanks to semua kawan semester 5 yang saling bantu membantu untuk hari yang kedua ni ..
Aktiviti dia mudah , ala ala masterchef katanya .. 
Kami sediakan bahan lepas tu , group yang terlibat datang ambil bahan untuk plating ..
Big thanks buat Miss Ili sebab sediakan makanan ..


Wajah kesayangan hamba ..
( Wani , Hikmah , sania , Aina , Fara , Lia , Nana , Dila , Nia , Syira , Anne )


Housemates gua yang sentiasa havoc katanya ..
( Wani , Ima , Sania )


Thanks to Khairudin ..
Siap tolong editkan gambar ni semua mana yang agak teredit tu Din lah punya kerja :)

Haih , results plating student architecture sememangnya boleh dibanggakan sebab macam macam gaya ada , sekumpulan akan hias plate spagetti , buah and cake ..
Yang paling best bila selesai para pensyarah bagi markah , dierang boleh makan ..
Ada yang sanggup makan ada yang memang tak sanggup nak makan haha fikir sendiri ..


Diatas adalah para aweks DSB 5 ya semua ..


Wani lagi wani lagi Wani lagi ..


Zieya , Hawa , Anne , Wani , Sania ..


Thanks Ima , merialisasikan impian bergambar dengan benda ala gedabak besar ni atas pentas ..


Yahoo ! Nampak tak caption macam dah blank nak cerita apa ..


Sebelum pulang waktu tu ..
Sempat lah gak kami , terjumpa sorang abang senior ni apa lagi minta la tolong sekeping dua ..

Okay lah ini sahaja yang dapat dikongsikan , sampai jumpa lagi ..

Assalamualaikum ..
Take care !

No comments:

Post a Comment