Thursday, March 6, 2014

PSIS : Archijunior 2014 ( Archithesis Day 2 )

Assalamualaikum ..

Okay kali ni datang poli macam tiada kerja lain melainkan makan dekat cafe ..
Missunderstanding sebenarnya ..
Okay ingat ada presentation , rupanya tiada ..
Bersiap saja saja gamak nye ken ken ..
Apa pun yang berlaku kita kena enjoy sebab , setiap yang terjadi itulah takdirnya ..
Melayang lah duit prebet pergi balik ulang ulang alahai ..

Menurut kawan , Archijunior ni macam ada wakil adik adik sekolah jiran datang and abang abang poli ni ajar lah dierang guna Autocadd ke Sketchup ha macam tu ..

Petang tu dapat lagi info semua students semester lima kena dengar ceramah kat Dewan Syarahan DSU ..
Okay dengar jelah sebab agak penting ..
Dia cerita pasal cabaran dialam pekerjaan , interview and adalah sedikit pasal grooming , ha syok bukan ! 


Hikmah lagi ..


Hikmah dan Hikmah lagi ..


Ada sorang pensyarah ni dia bagi tahu yang sebenarnya sebelum ni dia salah orang , dalam class dia ingat si Hikmah ni Anne , katanya nama Hikmah tu macam kena dengan Anne..
Gelak je waktu tu sebab sweet sangat , kantoi masa dia panggil nama sorang sorang pelik kenapa anne tak angkat tangan rupanya Anne bukan Hikmah ..
Pun boleh ..


Sorry , kami terpaksa mengikut trend dan terpaksa selfie demi kenangan bersama ..
( Hikmah , Sania , Wani , Anne )

Okay lah ini sahaja , ada masa jumpa lagi okay ..
Bubye ..

Assalamualaikum ..
Thank you korang sudi singgah blog anne ni ..

No comments:

Post a Comment