Saturday, January 4, 2014

Secebis Tahun 2013

Assalamualaim kalau tak jawab dosa kalau jawab Maria Elena sayang huhuhu ..
Hai kengkawan ..
Lama dah tak update cerita shok sendiri kat blog ni lahai lahai tapi seriously memey rindu sangat nak blogging tahu tak ..
Okay baru je installed blog kat phone ..
Teruja kemain ..
Ape pun nak minta maaf la buat blog ni sepi menyepikan diri ..
Al maklum lah sibuk je memanjang kat poli ni lahai ..
Lebih kurang sebulan dah ni terasa dah ke enjoyan final year tahu ..
Kurang tidur ke tak tidur perkara biasa , duit lagi la makin pupus ..
Ok la pape pun wish kami berjaya habiskan belajar sini , nak konvo sesame dengan kengkawan ..

Okay kat atas tu cakap nak cerita pasal 2013 ken ken ..
2013 pada anne sangat lah menarik ( ingat yang happy je lah ) huhu ..
Ape yang terlintas masa tengah menaip ni ..
- Tahun anne yang rasa anne da lebih matang dalam banyak soal ..
- Struggle study kat Poli PSIS alhamdulillah selesai sem 3 dapat result yang x sangka past semua yeay sem 4 practical lulus cemerlang ..
- Jadi budak practical kali kedua jumpe firmates baru Kak Hanis :)) Dapat jumpe balik bos AR , Sharon Kak Shuba Abang Mahfus Mr Lim Kiki banyak belajar .. Tq sangat kat dierang .. Abang Rahimi da tuka kerja tempat lain jap Tahniah la dah dapat anak sulung :))
- Happy dapat jumpe kawan kolej komuniti sebab Hari Konvokesyen , convo party best lepaking jejalan dengan dierang Tasya Aza Miera .. Datang rumah anne :))
- Dapat pengalaman join hijabista mag punya casting walaupun masa dia call untuk photoshoot anne x dapat datang sob sobs :((
- Dapat call 2 3 kali untuk tv9 Hijab Stailista malang gak komitmen belajar .. Haihs ..
- Vacation yang paling best Jun sampai gak Pulau Pinang .. Bermalam dalam Star Libra cruise feeling titanic dengan maklang :))
- Masa bulan puasa dapat la jumpe kengkawan teknik ! setelah lebih 4 tahun tak jumpe :))
- Raya tahun 2013 boleh tahan best sebab kami sekeluarga sedondon lahai pic pink gitu ..
- Meriah la gak dengan partime modelling photoshoot and catwalk ..
- sedih je semester 5 ni tak dapat hostel so terpaksalah duduk rumah sewa ..
- Housemate yang sweet lagi sweet wani ima sania yana lia tapi lia and yana dah dapat rayuan ..
- Firstime stay bermalam kat rumah tradisional melayu huhu 2 3 malam tak dapat tidur hum hum tapi sekarang dah okay ..

Okay lah itu je la kot yang mampu cerita Kejadian masa 2013 huhu yang lain biarlah rahsia :))
Terima kasih sudi melayan penulisan ini ..
Bubye Assalammualaikum ..
Take care semua ..

No comments:

Post a Comment