Thursday, January 9, 2014

Khamis Dan Ceritanya

Assalammualaikum ..
Kalau tak jawab dosa tu je mampu ingat kan ken huhux ..

Okay maaf la , anne faham post asyik entry yang tak letak gambar ken lahai lahai ..
Anne updated guna phone je lah , phone pun murahan je yang penting boleh call boleh sms ..

Hum hari ni tadi class OSHA alhamdulillah tak jadi lagi test peh peh just submit task last week pasal incident and accident je tapi dspat la new group assignment pasal mangsa kebakaran ..

So hari ni 1 je class sebab kelas English dibatalkan sebab miss bagi kita masa siapkan proposal lah tapi tak tahu tak dok class so kami lepas sahur terus bergegas kabut buat kerja dan ke kelas , bila class tak da kami lepak library ken ..
Semalam tidur 2 jam je haiyah nasib sebelum tu ada tidur kejap dalam stengah jam masa aroud 11 malam ..
Kami ken puasa so nak lepak cafe kang rasa gak tergugat iman lahai sedap je ada bau makang ..
Hah hari ni selekeh habis kot gi kelas macam biasa lah trademark ..
Kalau bergaya sakan kalau selekeh habisan ken ken ken ..
Alhamdulillah proposal group kami serumah la wani ima ann nia da siap la kot harap harap diterima pensyarah ..

Okay lah semoga segala ujian hari ni ada kebaikan nya , insyaallah ..
Terima kasih semua ..
Salam 1 Malaysia ..

# Haih ATM tak berfungsi mana nak cekau ATM lahai lahai ..
# Ku menunggu waktu berbuka dikala hujan yang memberikan kedinginan ..
# Melaka oh melaka kejap je hari berlalu apa yang penting S A B A R ..

No comments:

Post a Comment