Saturday, January 4, 2014

Kena Tinggal dengan House Roomate

Assalammualaikum ..
Hai hai jumpe lagi kita ..
So bile updated guna phone ni biasa lah gambo gambo elek ..

Erm , malam ni tido tanpa roomate sebab si yana dah dapat asrama and dia pun dah keluar dari rumah sewa pagi tadi ..
Sob sob sedih gak sebab dia yang selalu teman tidur bilik ..
Lia bilik lain tapi time tidur dia akan lepak and tidur sesama dalam bilik ..
Lia pun dapat asrama ..

Hum hum tapi walaupun lia and yana takde , housemate lain yang teman tidur bilik ..
Ima pernah Wani pernah Nia pernah semua pun pernah teman anne ..

Bukan ape anne tak boleh tidur lua sebab luas sangat takot hehe than si dierang bertiga Wani Ima Nia tak selesa tidur bilik derang so derang bentang toto tidur kat depan tv ..

Ape pun happy sangat se housemate dengan mereka ..
Semua pandai masak lahai sedap pulak paling pro Wani and Nia untung lah anne huhuhuu ..

Okay lah ape pun kami sedang merancang sesuatu .. Bubye :))

Sampai jumpe nanti ..
Take care semua , Assalamualaikum ..

p/s : alamak lupe nak post .. ape pun hari ni pagi ahad ni mane tidur lagi .. dok hadap site model hummm .. letih letih .. mata panda da ni ..

No comments:

Post a Comment