Thursday, January 9, 2014

Kangen Sama Family Teramat

Assalamualaikum ..
Kalau jawab sayang korang !

Entah la nak cakap minggu ni rasa tak bermaya je ..
Terlalu rindu dah kat keluarga ..
Stress belajar lagi , nak balik tapi masa tak mengizinkan so terpaksalah cari sudut terpencil bagi melelehkan air mata ..
Maybe antaranya sedih minggu ni banyak rasa menyusahkan papa ..
Asyik mintak duit je hum hum almaklumlah final year kata kan ..
Seriously bila pasal duit orang memang akan rasa hidup dia tak tentu arah huhu ..
Kalau banyak duit fikir macam mana nak guna duit kalau tak de duit fikir macam mana nak dapat duit ..
Apa pun tu bukan point sangat lah ..
Paling tak menahan nak balik Damansara ..
Rindu papa mama along kak intan abangah kakak adik and niece gua si balqis tu ..
Rindu nak baring kat katil setiap bilik yang ada kat rumah , lepak dengan papa mama , lepak kedai papa , lepak kedai kakak ..
Ya Allah tuhan je tahu macam mana nak tengok muka derang tu ..
Nak je call cerita pasal masalah ke stress kat sini tapi nak cakap dalam phone macam rasa limited je aishh tak suka ..
Harap sangat cuti raya cina ni dapat balik Damansara tu , rasanya cuti maulidurasul nanti korban lagi tak balik ..
Rasa tepu dah apa lagi mata ni mata ni tak boleh nak tipu , housemate je macam faham hmm ..
Sedih kot derita merindu keluarga ..
Ape pun demi derang , walaupun semua kat Damansara anne tau setiap masa bile teringat kat si adik yang dok terperuk kat Sabak Bernam ni mesti derang doakan ..
Ni nak lepas rindu dok usha gambar je lah yang mampu ..

Okay lah ..
Thank you sudi baca sampai bawah ni ..
Assalamulaikum ..

No comments:

Post a Comment