Sunday, January 5, 2014

Bawa Wani Naik Moto Atok Lahai Lahai

Assalammualaikum ..
Good morning sun shines !!

Pagi pagi dah gelak kecut perot , meleleh air mata , sesak nafas bagai ..
Ishh ushh eshh ..

Tadi dengan wani pinjam lah motor atok aka tuan rumah ni uhuu , GSX 110 Suzuki merah ..

Masa pergi wani la bawak nak gi cari nasi lemak huhux , alhamdulillah ada rezeki jumpe nasi lemak kat Parit Baru ..

Ha cerita dia masa balik lah ..
Wani offer lah nak bawak moto tak huhu orang cakap la ha okay nak test ..
Hahaha sebab moto tu ken tak biasa ..
Masa bawak tu wani gelak je tapi dalam hati ni dah dup dap jantung nevez babe !
okay ok bawak dalam hati ni cakap jangan la ade kenderaan lalu jalan ni memang kantoi takot terlepas masuk hutan tak pun parit kui kui ..
Okay selamat , bile masuk lorong our rumah sewa berbatu batu ..
Bertambah seram sejuk , jalan stop jalan stop lagi la gelak je bile nak sampai hahahhaaaha ..
Last sekali give up turun bagi wani bawak je lah ken ken !

Ya Allah sakit bye perut gelak ..
Lawak lawak laka laka je anne ni ..

Okay lah merasa gak bawak moto atok kat Sabak Bernam ni ..

Okay jumpe nanti :)

Assalamualaikum , take care and thank you ..

No comments:

Post a Comment