Monday, January 6, 2014

Akhirnya Done Site Modelling

Assalamualaikum ..

Hai hai semua , baru bangun tidur ..
qada' tidur tahu tak , alhamdulillah dah mampu bernafas sikit bile site model yang besar gedabak ..

Buat sesama seisi ahli kumpulan tu berjaya ..
Ima Anne Sania Wani Kak Miza ..
Jekky Reen Daus Luqman Iqbal Fikhry Burn .. 
Okay la barpuas hati lagi keterharuan bile melihat dek hasilnya ..
Hilang penat lelah , duit melayang banyak pun tidak mengapa ..
Rasa nya ada group kami kehilangan RM 3 hingga 400 untuk model ni je lahai lahai ..

Tidak mengapa , wah alhamdulillah boleh tersengeh dan senaman muka sebentar ..
Penat lelah pengorbanan , kebasaran tolak ansur and banyak lagi lah bila kerja berkumpulan tapi semua baik baik sayang ..

Ape pun buat para pensyarah design 3 terutama Cik Maza , thank you bagi kami peluang lagi dan sabar menjalani hari dengan kami DSB 5 ni ..
Pensyarah design 3 lain pun sama thank you sudi ambil berat sesama kami Puan Misha and Encik Herman ..

Warm up buat site analysis case study and site model pe pun dah nencabar apa lagi task seterusnya akan lebih mencabar , dear kengkawan wish us luck .. 

Doakan kiterang se badge sem 5 sesi ni bole check pointer sama sama and naik semester 6 juga bersama tau , doakan kay ..

Lepas ni hadap muka Hikmah ..
Alhamdulillah senang je with her bekerja , buat masa ni idea concept design ada la dok sketch sudey ..
Doakan tau !

By the way , today birthday kawan saya since baru baru kat poli ni si Kay ..
Happy Birthday to you Kay :))
Semoga happy selalu , take care ..
Friends forever eh eh !

Okay ini je kot ..
Sampai jumpe lagi ..
Bubye assalammualaikum ..
Thank you :)

P/s : Rindu ribdu papa mama family suasana damansara katil rumah jiran sebelah masakan papa masakan mama !!!!!!

1 comment: