Friday, October 25, 2013

Moslema In Style 2013 - Fashion Show Event

Salam , hai guys! 
Kali ada la cerita sikit nak review pasal fashion show Moslema In Style ..

Thanks kak emy sebab jemput anne untuk photoshoot look book kat Snappix Studio 5 Oktober 2013 Sabtu lepas kui kui punya lah berkurun ..
Tahu lah , ape pun sorry korang baru nak cerita ..

Kalau korang nak join tengok peraagaan fesyen muslimah hasil pereka Malaysia , boleh lah beli tiket dekat organizer tau !

web : http://www.moslemainstyle.com/v3/
facebook : https://www.facebook.com/MoslemaInStyle


Cepat sebelum tiket habis , sebab fashion show next week ..

Ups ! nak cerita lebih pun tak dapat la sebab agak private and confidential ..


Kalau korang datang masa fashion show berbayar ni tak rugi sebab dapat tengok fashion show sesame wanita je tau !

Dapat jumpe artis Malaysia , pengacara tv terkenal , blogger , models dan orang orang kuat dalam industri fesyen muslimah tanah air , kalau ada rezeki korang nanti dapat la snap snap gambar masuk instagram ..



Moslema In Style 2013 Fashion Show (HANYA UNTUK WANITA SAHAJA)

Tarikh : 2 November 2012 (Sabtu)
Masa : 2.30 hingga 6.00 petang
Tempat : Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur 

Muslimah Fashion Runway | Hijabers Celebrity | After Show Hi-Tea | Shopping | Promo Booth | Red Carpet Moment | Community Gathering | Live Perfomance

Dapatkan tiket secara online di www.moslemainstyle.com/ticket

Front Row Pass : (SOLD OUT)
Normal Pass : RM80
Student Pass : RM65 (Fast Selling)

Untuk Tiket Berkumpulan , Sila hubungi Rizman 011-26611187


So ape lagi korang , cepat beli tiket ..

Sebenarnya ni Moslema In Style 2 tau , tahun lepas dah ada best gilaks ok ..

Yang tak pernah tengok private fashion show , ini lah masa nya nak join tengok ..

Okay lah jumpe next entry tau ..
Salam sayang , anne amtiyaj !
Thank you ..



No comments:

Post a Comment