Saturday, October 26, 2013

Modelling : The Tudung collections

Entry kali ni nak cerita pasal butik online ni ha , so jom lah kita sesame membaca okay ..



Assalammualaikum , hai salam Sabtu semua ..


Hari tu lah , syukur Alhamdulillah dapat lah job partime sikit biasalah dok peragakan tudung ..

Shawl and inner neck ..

Kira dapat jadi model gitu , aauuch hahaha !

Wardrobe : The Tudung
Make Up : Zara Zakariah
Photographer : In Love by Fareez Photography
Location : The Scope Studio



Best tau pakai shawl yang dijual ni sebab semua pun wide shawl , besar lah nak bual style ape pun boleh , besar la bidang dia ..



Inner neck yang ni labuh , ha so yang ala ala stailista ke hijabista , boleh la beli sebab macam macam style boleh buat bile dah ada inner neck yang labuh ni you alls !


Ada koleksi yang akan datang , nanti korang usha okay ..
so kalau nak beli boleh la singgah kat facebook/thetudung okay !

cc : https://www.facebook.com/thetudung
Kay lah ini sahaja , bubye ..
Thank you ..


1 comment:

  1. salam and hi ! anne .. i'm budakkecikkk in the instagram.. hehe..first time masuk sini.. really nice to meet you in dunia blog pula.. ^^

    ReplyDelete