Tuesday, October 1, 2013

Modelling : Color Blast Closet


Assalamualaikum ..

Ni cerita dia pada 8 September lah , anne dapat la kerja sikit ..
Kali ni dengan Color Blast Closet ..

Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar , kali ni anne dapat bekerja sama dengan ..

Nak tahu siapa yang mencantikkan anne kali ni , almaklum lah kalau tak make up tak la comel ini , peh comel kah , tepuk dada tanya selera ..

Walaupun dah agak kebasian cerita ni tapi anne tetap nak share , promote la sikit hasil kerja kawan kawan kata nya ..













Korang kalau nak shopping terus ke facebook kay , Color Blast Closet yang turut menjual kain kain ela ..

Okay lah ini sahaja , terima kasih masih setia menjenguk blog anne ..
With LOVE , anne amtiyaj !

No comments:

Post a Comment