Tuesday, October 1, 2013

Modelling : Asylla Collections


Assalammualaikum dan slam sejahtera ..

Kali ni cerita lapok la juga tapi tidak mengapa masih lagi ingin bekarja , korang minta maaf lah sebab baru nak ada masa baru nak sempat updated kata nya ..

Ni cerita 25 Ogos 2013 ya ..


Kalau gambar macam biasa la dah ada la kat facebook twitter instagram , jemput singgah sana juga lepas ni yang kalau nak lah ken ken ..

Kali ni dapat bekerja sama lagi dengan Kak asylla designer Asylla Collections : https://www.facebook.com/asylla.haris yang sememangnya baik hati orang nya dan TAHNIAH dapat baby baru yang comel  #naurahilda ya comel macam akak .. 

Cerita dia macam ni , anne rasa anne da lama tak buat outdoor lah ken ..
Kali ni dapat pengalaman baru , kali ni area Putrajaya lah ..
Banyal lalang situ dah shok luka luka tangan tahu but yeah its fun !
Vintage style peh teruja ..

thanks abang asrixs ! adventure sangat tempat tu untuk kasut 5 inci anne wakkakaaaka but suka gambar dia sesangat awesome ..

thanks sis emel buat muka anne bagi cun huhu kalau tidak entah ape pun tak boleh ..

Sekarang ni kalau nak shopping selain datang ke butik Asylla korang still boleh beli online di link diatas mudah je cara pembelian , insyaallah sampai :)




Okay la gambar ada macam macam lagi dekat asylla,com boleh terus singgah sana dan menge shopping tau !

Okay thank you so much pembaca yang setia kalau ada ..

Bubye bubye love xoxo ..

No comments:

Post a Comment