Saturday, October 26, 2013

Modelling : The Tudung collections

4:47 PM 1 Comments
Entry kali ni nak cerita pasal butik online ni ha , so jom lah kita sesame membaca okay ..



Assalammualaikum , hai salam Sabtu semua ..


Hari tu lah , syukur Alhamdulillah dapat lah job partime sikit biasalah dok peragakan tudung ..

Shawl and inner neck ..

Kira dapat jadi model gitu , aauuch hahaha !

Wardrobe : The Tudung
Make Up : Zara Zakariah
Photographer : In Love by Fareez Photography
Location : The Scope Studio



Best tau pakai shawl yang dijual ni sebab semua pun wide shawl , besar lah nak bual style ape pun boleh , besar la bidang dia ..



Inner neck yang ni labuh , ha so yang ala ala stailista ke hijabista , boleh la beli sebab macam macam style boleh buat bile dah ada inner neck yang labuh ni you alls !


Ada koleksi yang akan datang , nanti korang usha okay ..
so kalau nak beli boleh la singgah kat facebook/thetudung okay !

cc : https://www.facebook.com/thetudung
Kay lah ini sahaja , bubye ..
Thank you ..


Friday, October 25, 2013

Moslema In Style 2013 - Fashion Show Event

2:03 PM 0 Comments
Salam , hai guys! 
Kali ada la cerita sikit nak review pasal fashion show Moslema In Style ..

Thanks kak emy sebab jemput anne untuk photoshoot look book kat Snappix Studio 5 Oktober 2013 Sabtu lepas kui kui punya lah berkurun ..
Tahu lah , ape pun sorry korang baru nak cerita ..

Kalau korang nak join tengok peraagaan fesyen muslimah hasil pereka Malaysia , boleh lah beli tiket dekat organizer tau !

web : http://www.moslemainstyle.com/v3/
facebook : https://www.facebook.com/MoslemaInStyle


Cepat sebelum tiket habis , sebab fashion show next week ..

Ups ! nak cerita lebih pun tak dapat la sebab agak private and confidential ..


Kalau korang datang masa fashion show berbayar ni tak rugi sebab dapat tengok fashion show sesame wanita je tau !

Dapat jumpe artis Malaysia , pengacara tv terkenal , blogger , models dan orang orang kuat dalam industri fesyen muslimah tanah air , kalau ada rezeki korang nanti dapat la snap snap gambar masuk instagram ..



Moslema In Style 2013 Fashion Show (HANYA UNTUK WANITA SAHAJA)

Tarikh : 2 November 2012 (Sabtu)
Masa : 2.30 hingga 6.00 petang
Tempat : Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur 

Muslimah Fashion Runway | Hijabers Celebrity | After Show Hi-Tea | Shopping | Promo Booth | Red Carpet Moment | Community Gathering | Live Perfomance

Dapatkan tiket secara online di www.moslemainstyle.com/ticket

Front Row Pass : (SOLD OUT)
Normal Pass : RM80
Student Pass : RM65 (Fast Selling)

Untuk Tiket Berkumpulan , Sila hubungi Rizman 011-26611187


So ape lagi korang , cepat beli tiket ..

Sebenarnya ni Moslema In Style 2 tau , tahun lepas dah ada best gilaks ok ..

Yang tak pernah tengok private fashion show , ini lah masa nya nak join tengok ..

Okay lah jumpe next entry tau ..
Salam sayang , anne amtiyaj !
Thank you ..



Tuesday, October 1, 2013

Modelling : Asylla Collections

1:58 PM 0 Comments

Assalammualaikum dan slam sejahtera ..

Kali ni cerita lapok la juga tapi tidak mengapa masih lagi ingin bekarja , korang minta maaf lah sebab baru nak ada masa baru nak sempat updated kata nya ..

Ni cerita 25 Ogos 2013 ya ..


Kalau gambar macam biasa la dah ada la kat facebook twitter instagram , jemput singgah sana juga lepas ni yang kalau nak lah ken ken ..

Kali ni dapat bekerja sama lagi dengan Kak asylla designer Asylla Collections : https://www.facebook.com/asylla.haris yang sememangnya baik hati orang nya dan TAHNIAH dapat baby baru yang comel  #naurahilda ya comel macam akak .. 

Cerita dia macam ni , anne rasa anne da lama tak buat outdoor lah ken ..
Kali ni dapat pengalaman baru , kali ni area Putrajaya lah ..
Banyal lalang situ dah shok luka luka tangan tahu but yeah its fun !
Vintage style peh teruja ..

thanks abang asrixs ! adventure sangat tempat tu untuk kasut 5 inci anne wakkakaaaka but suka gambar dia sesangat awesome ..

thanks sis emel buat muka anne bagi cun huhu kalau tidak entah ape pun tak boleh ..

Sekarang ni kalau nak shopping selain datang ke butik Asylla korang still boleh beli online di link diatas mudah je cara pembelian , insyaallah sampai :)




Okay la gambar ada macam macam lagi dekat asylla,com boleh terus singgah sana dan menge shopping tau !

Okay thank you so much pembaca yang setia kalau ada ..

Bubye bubye love xoxo ..

Modelling : Color Blast Closet

1:34 PM 0 Comments

Assalamualaikum ..

Ni cerita dia pada 8 September lah , anne dapat la kerja sikit ..
Kali ni dengan Color Blast Closet ..

Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar , kali ni anne dapat bekerja sama dengan ..

Nak tahu siapa yang mencantikkan anne kali ni , almaklum lah kalau tak make up tak la comel ini , peh comel kah , tepuk dada tanya selera ..

Walaupun dah agak kebasian cerita ni tapi anne tetap nak share , promote la sikit hasil kerja kawan kawan kata nya ..













Korang kalau nak shopping terus ke facebook kay , Color Blast Closet yang turut menjual kain kain ela ..

Okay lah ini sahaja , terima kasih masih setia menjenguk blog anne ..
With LOVE , anne amtiyaj !