Wednesday, September 4, 2013

Selamat Hari Raya 2013 !

Assalamualaikum semua , hai hi ..

Rasanya dah lama anne nak merapu cakap dalam pemikiran lahai lahai seh , tak de pulak masa yang sepat nak blog bagai ..

Cerita la sesikit ya ..

10 Julai 2013 : 
Happy birthday kawan kolej dulu si Shahazrin nama dia ..
I doakan semoga u panjang umur dan dimurahkan rezeki .. 
Ceria ceria selalu !
Tahniah baru lepas konvokesyen ..


11 Julai 2013 : 
Papa oh Papa , Happy birthday tau papa yang seusia dengan kemerdekaan negara gitu , semoga papa baik selalu sihat sejahtera kuat .. 
Sayang papa dan terus menjadi seorang yang loving ..


Sepanjang bulan puasa kat office apa boleh buat la ken , hadapi dengan tenang alhamdulillah semua berjalan dengan lancar dan hendakNya ..

20 Julai 2013 :

Sesuatu perkara yang diluar jangkaan dimana nak tahu ke , anne dapat balik jumpa kawan masa sekolah dulu classmate PKA3 pengajian Kejuruteraan Awam kat SM Teknik Setapak KL gitu ..


Jumpa untuk majlis iftar pulak , walaupun sekejap je jumpa tapi still menjadi kenangan indah mana tak nya lama kot tak jumpa , ampat tahun .. 
Lama tak lama la hahhaa .. 
Makan kat Subang , ape tu Ireland BBQ Steamboat .. 
Yang best budak lelaki masak haha ..


 Thank you bagi card untuk kiterang yang sangat comel tuh ..


 Ni acap yang orang selalu nak cari pasal , walah tapi hati dia baik la just awat di twitter di peh memang macam nak cari pasal haha ..
Rasa malas nak reply tweet dia pun ada kay ..


The ladies , belakang Sue Intan and Qina ..
Depan Ekin , Aini , Me , Teyha and bff teyha kat poli ..

26 Julai 2013 : Cuti sempena nuzul al quran , lepaking rasanya ..

Walaupun ..
Anne tak ber bloging tapi anne aktif la gak kat twitter ke facebook tu usha je blog orang lain just sendiri punya je agak terbengkalai sikit , anne sibuk dengan jaduah berbuka jadual raya bagai katanya hehe .. Bulan puasa ni takde pun modelling ke apa sebab modelling mesti lah sebelum puasa time puasa orang sibuk menjual dah pun barang tu .. 
So rilex je kalau free shopping dengan family ..
nak cerita lagi , rasa nya sekarang tengah focus twitter dan instagram kot sebab dah macam tak reti nak post kat facebook lahai lahai , entah la kalau nak update kat facebook pun mesti yang ada motif penting ha macam tu katanya ..
lagi satu belajar benda baru lahai dah berani upload video kat keek , rasa diri tah pape pulak haha padahal kat youtube macam la takde video , faktor umur mungkin , ceh bajet matang ..

So nak cerita pasal raya , harap belum terlambat mana tak nya Malaysia raya sebulan katanya hehe .. 
Disepanjang penulisan ni kalau kalau ada terkasar bahasa ..
Anne nak minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki ..
Sorry kekadang main lepas je tak tahu ada yang terasa hati ke ..
Semoga raya tahun ni paling bermakna okay ..
Kalau nak tahu raya tahun ni anne tak beli kasut raya pun , baju raya boleh tahan banyak kot hehe ada baju raya sponsor gak shok uh jangan jealous !

Instagram banyak gambar : http://instagram.com/anneamtiyaj

Okay nanti sambung , thanks sudi baca .. Selamat Hari Raya kawan kawan ..



No comments:

Post a Comment