Thursday, September 5, 2013

Latihan Industri PSIS - Sudah Di Pantau

Assalamualaikum salam sejahtera ..

Okay dibawah ayat copy paste instagram , haha !

Alhamdulillah muka bahagia lepas pensyarah dah datang pantau tempat practical .. 
Hari yang #indah walaupun pagi tadi lenjun kehujanan lebat menjadi mangsa banjir nak berjalan dari rumah ke tempat taxi .. 
Teringat zaman sekolah bawa payung simpan kasut dalam beg .. 
Huhu =) #happy #life #love #Malaysia =)


Okay terima kasih banyak banyak Encik Ishamuddin Bin Ishak selaku Pensyarah Kanan ..
Jabatan Kejuteraan Awam dari Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah , Shah Alam Selangor ..
Sebab sudi datang membuat pantauan di firma saya menjalani latihan industri ..
Walaupun saya student Politeknik Sultan Idris Shah , Sabak Bernam Selangor ..

Happy dan happy sangat , rasa tenang sikit lah ..

Syukur ke hadrat ilahi semua berjalan lancar ..
Enjoy sekejap je sebab nak menghadap report bertaip dan bertulis lagi , masa ada lagi dua bulan je ..

Apa pun wish me good luck ..
 Thank you kepada kengkawan yang ada wish good luck kat twitter pagi pagi buta tu ken ken ..

Much love , anne amtiyaj ..
Assalamualaikum ..

3 comments:

  1. done follow sini no. 179
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete