Wednesday, May 1, 2013

Buat Classmates Semester Ketiga PSIS Disember 2012

Assalammualaikum semua , hai blog walking ..

Masa menaip ni mata macam panda buat drawing ke tak tidur malam pun tak sebengkak ini , sedih sangat ..
Kalau dengan roomates lain cerita dengan korang pun lain ceritanya ken ken ..
woi sedih lah , macam tak ercaya berjaya habiskan semester kali ni ..

Semalam sempat hug and kiss nana hawa kak ain kak zubaidah je lain missing in action after test ..


Dear classmates :


THANK YOU for every single things !

AJAQ & HAWA : Pengerusi dan Naib Pengerusi DSB3A , korang terima kasih banyak banyak , korang memang lah awesome adamasa korang tak datang class pun korang still sms kawan kawan suruh datang , untuk setiap info korang buang ken kedit untuk kami , terima kasih tau .. 
Sibuk nak photostate itu ini terbengkalai kerja , ajaq hadap en. ajak sebab tak de video class cian ajaq ..
and lots more Thank you !
Ingat lagi korang buat muka pelik dan tertanya tanya masa first class english kat bilik kuliah , haha !



HAWA : perempuan pertama yang anne tegur dalam class english ..
FARA : selalu tumpang bilik fara tidur makan kalau ade stay up A4 ..
DILA : dia kalau lontar pendapat harus bilang woww gitu , first time belajar makan ramai ..
AINA : lawak sangat bila aina cakap takut tengok anne , dia ingat anne ni kasar gitu ..
YANA : umur kita pun lebih kurang so kita suka gurau manja kau sombong aq sombong ken ..
WANI : cara dia macam gangster tu , macam na makan orang , anne risau je ..
LIA : masa buat board fara cakap dia wow english so gi bilik dia translate ..
NANA : budak pandai AKJ , gaduh berdebat dengan dia perkara wajib ..
HIKMAH : kawan paling supportive rasanya , suka bagi semangat ..
MASYI : masyi masa first day kena buli , lawak lah yes dia baik suka bagi toyol ..
SYIRA : pendiam tapi anne suka kacau dia , syok ..
SANIA : dia paling stylish and colour blocking dalam class huhuu ..
KAK AIN : selalu dengan dia sebab se blok so apa apa dia lah teman sampai anne masuk bilik ..
KAK ZUBAIDAH : soalan soalan dia ada masa menguji minda ken siti ken ..


LELAKI : okay korang memang lah awesome sebab ada masa korang rajin juga membantu anne dalam pelajaran , mana yang pernah sekumpulan tu , terlebih terkurang minta halalan tau .. 
Ada masa korang kejam gile , ok fine anne terima seadanya ..
huh huh huh ( marah lagi ! )


Alif tertunggu tunggu bila nak post gambar yang dia lukis ken , ok alif sorry lah ..


Di kesempatan ini , anne nak ucapkan ribuan terima kasih kat korang semua , suka duka kita anne akan ingat selalu , walaupun kita baru je kenal , anne rasa happy sebab korang semua okay dengan anne , shok gak bergaul dengan orang muda wakakaka terasa muda sekali ..
Thank you ada masa plot tu korang mesti info kiterang ken ..
Korang tolong plot ken kat luar , thank you so much !




Kepada yang pernah kita se group tu , minta halal lah apa yang kurang tau , sorry lah !
Ada masa anne ni krik krik or menjengkelkan or what anne nak cakap sorry lah bukan senang nak puas ken hati semua orang , perkara biasa ..
Bila kita ada kerja tak siap , kita sama sama risau sama sama pasrah redho ..
Gila gila anne ni ada yang tak kena sorry lah , just for fun ..
Sometimes , minta korang LIKE itu ini , walaupun korang marah marah nyalak nyalak anne tahu korang tetap membantu korang LIKE jugak , so sweet ..
Apa pun saya sayang awak semua , semua ada kenangan manis kau dan aku lah ..
Ku memohon keampunan , kenang daku dalam doa mu ..


Okay lah apa pun , anne harap kita semua berjaya dalam peperiksaan untuk semester ni ..
Semester depan Latihan Industri semoga kita happy menjalani nya ..
Good luck korang ..
Take care , sayangs korang sesangat ..

Okay thank you sudi blog walking here :)

No comments:

Post a Comment