Wednesday, April 24, 2013

Segalanya Bermula Di TWITTER : R.O.O.M.A.T.E

Curi from blog teyha !!


Assalamualaikum. hey peeps ! nak story ni. ni roommate teyha. dari kiri anne amtiyaj, azati hanani, and emi deana. dia orang ni lah yang hari hari mengadap muka teyha. and tahan dengan perangai teyha yang entah apa apa tu. hahahk ! suka duka kat bilik ni akan jadi kenangan yang terindah. lagi tiga minggu jer lagi dengan dia orang ni. lepas ni dapat roommate baru. entah siapa lah kan. hope yang baik baik and satu kepala dengan teyha. baru AWESOME. tapi roommate lama ni lagi best. meriah jer. kalau dah masuk air. abis bising bilik ni. terjerit sana terjerit sini. macam beruk ! hahahak ! takk lah joke jer. by  the way, next sem dah takk jumpa ANNE AMTIYAJ dah. sebab di dah pergi LI. makin rindu lah kat dia.  apa pun. ALL THE BEST to all my lovely roommate :D FINAL dah dekat dah ni. buat yang terbaik okay ? lastly, TEYHA sayang kau orang semua :D muuuaaaahhhhh :*

No comments:

Post a Comment