Tuesday, April 23, 2013

R.A.P.A.T : Usrah 2013

Assalammualaikum dan selamat selamat ya semua :)

Huhuhu rindunya nak ber blogging katanya , sampai tengah exam pun boleh terfikir tu sempat , Yahhoooo balik ni nak update update update ! 
Syukur alhamdulillah anne pagi tadi dah selamat menghentam mana yang tak tahu kat paper " Architecture Structure " huhu macam biase lah , takan nak biar kosong je ken ..
Okay tinggal lagi se paper " Building Servives " wiil be on next Monday !
Lepas menghadap hari getaran sedunia " Portfolio Day "
Again wish me luck ..

Amboi anne melalut hang , tak ikut pun tajuk .. 
Pembaca setia pun naik jemu , bila nak intro ish sampai terfikir ye korang ..
okay maafkan anne ..

FRIDAY eh eh eh JUMAAT lah , 12 April 2013 ..


Okay hari tu semester 7 :
ade buat ni lah Usrah bersempena dengan R.A.P.A.T week lah , ni ustazah dari pengajian am .. 
Rasanya dekat entry sebelum ni anne sempat la seselit sikit pasal usrah ken , ok ni masa nak share gambar je lah okay ..


Haha eh semua perempuan je korang cakap , mana ada ..
Lelaki ramai gila sebelah kiri but alamak lupa nak upload , tak pe lah biar sesekali entry ade gegel je hahhahhaha , #muntah muntah eh muntah lagi ..


Ok bila dah habis , ni masa yang ditunggu kan ..
Dapat lah kuih 3 ketul , sumpah kuih muih memang sedap ..
Anne rasa anne makan berapa biji tah 10 kot seriously sedap !
Air teo , eh pada waktu tu ken petang kira okay la kita ada majlis minum petang :)

Kepada semua semester 7 yang terlibat , terima kasih !
Okay lah , macam otak terstop tak tahu ape nak sambung , bla bla bla habis please ..
Bubye semua ..

No comments:

Post a Comment