Wednesday, April 24, 2013

R.A.P.A.T : Archimix Masquerate Night 2013

Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia :)

Entry kali ni mestilah berkenaan dengan tajuk ya ya ya ..
Okay mesti memana yang krik krik krik tertanya tanya , anne oh anne ape kende R.A.P.A.T tu binatang ape  tu ape tu ape tu !
Okay lah jap ya , jap la ni ha bagi tahu terpaksa pecah rahsia pulak untuk korang ..
- Reunion Architecture People After Tension -

okay ini stage orang naik ambil hadiah , orang nyanyi nyanyi menari nari ..
Stage ni simple pun sehari nak menggodek tahu , anne suka cantik seh , crew yang buat terdiri yes kawan kawan anne semester 3 of course !


Okay kalau nak berkenalan , our MC Thipan Raj yeah !
Its Masquerate Night right so text and speak in english ..
Thipan you did a good job that night , keep in up ..


Para tetamu mengenakan topeng masing masing ..
okay studio gempak DSB 1 :)
Tahniah korang ..


Para pensyarah yang hadir memeriahkan majlis pada malam itu ..


Persembahan pertama : DSB 1 
Nyanyi nyanyi and goyang goyang sikit !
Syira bersajak , fuyoohh bersemangat ..


Persembahan kedua : DSB 2 
Dua pemain guitar dan nyanyi duet Aien & Haziq ..
Masing masing terserlah bakat tu ..


Nasyid :)


Ni geng nasyid juga !
Kumpulan nasyid terbentuk kerana Archimix , fuyohh ..
Tahniah korang !


Persembahan Terakhir : Semester 2A
Name kumpulan mereka hum hum " unexpected " 

Banyak lah bersembahan video bagai macam tu , sorry tak upload sini .. 
Btw, malam tu memang akan menjadi malam terindah buat kami semua yang menghadirinya ..

Okay , are you ready ?

Jom kita tengok gambar kami crew yang bertungkus lumus , eh beriya la sangat haha ..
Walaupun kami tak dapat nak pakai macam korang dress bagai , kami still enjoy dapat tengok tetamu pakai sebab korang sporting seyh ikut tema tu , so sweet ..
Okay the sad things is anne ada je bawa high heel and silver dress yang kakak anne design untuk pakai ..
But no thanks ! yes tak rasa rugi pun tak pakai sebab memang best pakai baju crew , kawan pakai baju crew , still ada je kawan kawan ajak kita bergambar ..
thank you semua memeriah kan majlis !


Okay kami crew ..


Kami di pintu gerbang utana ..


Faiz , Fara , Nabil , Awang , Daus , Ajak , Lutfy , Shahreen , ... , Anne 


Encik Photographer Semester 5 : Iqbal 

Okay lah , kami semua sedang pecah kepala nak hadap exam dan portfoloi day ..
Doakan kami berjaya kay ..
Terima kasih sudi singgah usha entry ni !

Kalau ada typo tu biase lah , kepala otak bergerak sekali terus taip .. 
Cakap dalam hati kushuk menaip ken sampai typo ..
Hehehe Ok thank you semua , sampai berjumpa lagi !

No comments:

Post a Comment