Tuesday, April 23, 2013

R.A.P.A.T : Archilympic Morning 2013

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :)

Okay tak boleh tak membebel macam makcik makcik kat entry kali ni , luah kan kat gambar , sila tahan dan excercise kan jari anda terdahulu ..

Panjang kot entry kali ni , gambar cecomel sahaja yang dimuatkan kerana belambak !
Jom kita lihat , broomm broomm ..

SABTU bersamaan 13 April 2013 ..

Al - Kuliah eh bukan Al - Kisaaaah ..


Okay baru je sampai kami semua kena lah mendaftar dahulu , ni muka muka comel akak akak semester 5 , eh sorry kalau kita sebaya , anne panggil akak sebab korang sem 5 en kira macam tu lah ya ..


Lepas mendaftar macam biasa buat lah bulatan macam kanak kanak , ber cerita itu ini ..
Setiap masa ada je cerita tak pernah nak habis , biasalah perempuan eh hello lelaki sekarang pun sama banyak je ceritan nya .. betul tak !


Okay masa bercerita habis jom lah kita mula kan pagi kita , hari ku harus dipenuhi dengan senyuman mu , sayang ku :) amik tu senyuman nana !


Majlis dimulakan dengan bacaan doa ..


Okay masa sibuk bernam tu anne , lepak lah dengan si gedik ecah ni ..
Kalau dengan ecah memang lah takde kerja lain , gelak memanjang ..
Next semester tak dapat nak jumpe ecah lagi , jangan rindu dekat gadis semasa ni eh hahhahahahha !


Kalau dah bersenam tu berdiri bangun lah jawabnya , thank you kepada encik cik photograher semua !


Okay aktiviti pertama , buat mascot guna surat kabar dan cheers :)


Kiterang fikir itu fikir ini , selamat lah keluar idea yang macam ni baju perperangan katanya !
Actually game ni anne pernah main masa kat Kolej Komuniti dulu , teringat pulak zaman tu masa main game ni jadi mascot lah time tu , princess sangat ..


masa kat KK banyak gak model 8 ke 9 hum hum ..
se kumpulan 5 orang !


Anne lah !


Okay tadi cakap ada cheers kan .. 
See tu kami tengah ready nak tumjuk sorakan semangat kami :)
Best kumpulan anne terbaik lah hahah !


Okay nampak tak muka ni yang nak lawan coco ball !
Tak pernah anne bayangkan anne akan ber futsal dengan bola kelapa , kelakar nya main rebut rebut ..
Nasib la kelapa kemana masuk gol ke tidak , kumpulan kami selamat pintu gol sampai habis masa , penalti !


Okay sayang , kami kalah penalti ..
Yess rata rata enjoy pada game tu sampai ada yang tercabut kasut , haha too excited !
Tapi kumpulan yang tercabut kasut di JOHAN la ...
huhu congrates korang kumpulan 6 , FARA and the ladies ..


Kalau tadi ade futsal perempuan dengan buah kelapa tuaaaa ! 
Now tue dia tu dia , ada bola jaring lelaki ..
Seriously syok tengok dierang lawan laju gila serupa bola keanjang pun ada hahha ..
Gambar si Iqbal and Lutfi , mereka berbakat seyh ..


Game seterusnya , cari gula oren dalam tepung basah guna mulut sahaja !
First time main game ni , sebelum ni tanak tanak la .. 
Bukan geli ke ape takut tak selesa tepung mentah kat mulut , okay but i did it yeah haha ..
Syok je , but tengah game tu terasa gak kebengangan dia sebab gula gula tu melekat habis ceh ..


Okay ini acara kemuncak , tarik tali lelaki :)


Hamper ni untuk para pemenang sekalian ..
Johan je dapat hamper yang tak berapa nak johan meleleh air mata .. 
Hadap je orang buka enjoy enjoy dengan hamper , wakakakkaka !

Makanan pagi kami ditaja khas , sekian !

Okay penat penat , meleleh peluh sangat haha !
Terima kasih semua sudi baca entry kali ni :)

No comments:

Post a Comment