Wednesday, April 24, 2013

Pencarian Model Rissa Maya Sweet Concept 2013

Assalamualaikum semua dan selamat sejahtera ..

Okay jom jalan jalan kat entry ni , jemput baca semua !

From : https://www.facebook.com/RissaMayaWardrobe


Alhamdulillah ..
Jom LIKE Facebook page Rissa Maya Sweet Concept :)

salam & hi semua

kami & photog kami telah bersetuju memilih anne amtiyaj sebagai pemenang pencarian model Rissa Maya ;)
tahniah!
pada yang tidak berjaya, terima kasih atas usaha anda. insyaallah kita boleh bekerjasama untuk design baru selepas ini ;)




Okay boleh tak bagi ayat copy and paste dulu ..
Ni ayat anne post kat setiap facebook account and page !


Selamat malam semua , salam 1 Malaysia :)

Syukur kehadrad ilahi , alhamdulillah thank you Allah .. 
Anne berjaya menjuarai ..

Pencarian Model Rissa Maya Sweet Concept 2013 yang diumumkan pada 21 April 2013 .. 
Gembira juga saya lahirkan kerana dapat terpilih mengikuti sesi casting Moslema In Style 2013 dengan ini dapatlah saya terus menimba pengalaman dalam bidang peragaan fesyen muslimah , insyaallah ..

TERIMA KASIH kepada semua yang telah menyokong dan mengundi , hanya tuhan yang sememangnya membalas jasa baik kalian semua ! 

Korang AMAZING friends always !

Esok 8.30am anne akan menduduki Peperiksaan Akhir Semester untuk subject Architecture Structure , 

wish me luck .. 
Now stay up study bertemankan mushroom soup , alhamdulillah sedap ..
Doakan kejayaan saya okay ! 

Kalau disepanjang perkenalan kita anne ada terkasar bahasa anne minta maaf .. 
SO SORRY semua !

♥ LOTS OF LOVE & THANK YOU VERY MUCH ♥




Okay ni permintaan roomates , eh tak la memang untuk mereka sebab di sepanjang contest mereka ada dengan anne , so buat teyha sailormoon , azati hannani and emi deanna ..
Terima kasih atas sokongan dan bantuan yang diberikan , walaupun korang tak bagi tahu korang doakan anne tapi jauh disudut hati anne tahu korang turut mendoakan anne ..
Tolong share sana sini , promo sana sini , sayang korang !
Kita dah nak habis semester ni , nanti takde dah sebilik dengan korang en ..
Korang take care , study smart ..
Semoga persahabatan kita kekal ke akhir hayat ..

Kepada semua pengundi yang dah tolong LIKE , Terima kasih kay ..
Kepada yang dah ucap Tahniah congrates semua , terima kasih juga harap korang akan terus bersam anne !

Okay lah , rasanya banyak dah cakap thanks sini , okay cakap lagi ..

Terima kasih sudi singgah sini :)


2 comments:

  1. hy... nk sgt jd model tp masih belum ada peluang ...

    ReplyDelete
  2. hy... nk sgt jd model tp masih belum ada peluang ...

    ReplyDelete