Saturday, April 13, 2013

Majlis Usrah - Archimix Club 2013 Politeknik Sultan Idris Shah PSIS

Assalammualaikum dan selamat malam semua ..

Kali ni anne nak share lah apa yang kiterang sibuk sangat seminggu dua ni selain assignment project yang bertimbun berlonggok macam durian jual 8 RM10 kat pasaar malam tu , hahaha !

Acara selingan peribadi , habak hang kami Semester 3 or Part 3 ada kena handle Masquerate Dinner for Archimix Club , macam macam kami ada lah job masing masing buat ini buat itu .. 
But yes kami takde nak selfish sangat lah sebab kalau ada meeting kami turun buat kerja sama sama tak teringat pun itu kau ini aku :)
Kelas kau maria , eh nama samaran kat kolej dulu MARIA , rindu dengan korang panggil MARIA like seriously haahha holeh !


Walaupun kami banyak kerja kami still cari masa untuk attend meeting , sebab ni penting markah nak persepsi orang kat kita tau , tanggungjawab yang harus dipikul , kalau rosak nanti semua gak malu ken so all the best untuk kami , semoga semua berjalan lancar ..


See apa yang dierang cakap " anne mata steam !! " 
Sebab apa , hok aloh yelah tidur kemana kerja kemana , keletihan kerunsingan serabut ayam arnab ikan semua lah , that is why my mata steam , haha pun boleh ya ..


Kalau nak tahu kejap lagi 9pm ada meeting lagi , now 8.45pm ..


Kalau nak tahu ni baju raya anne masa form 4 : 16 years old but im still wear it .. 
Now im 20 eh 21 ( November nanti okay ) 
Eh nak cerita usrah lah , ni pergi usrah tadi pakai ni lah ..


Muka balik usrah :)


Belakang :)


Hadapan :)


Kiri :)


Depan saiz M :)

Okay by the way anne sangat suka sebab yes easy go , tak fancy mancy !

REUNION ARCHITECTURE PEOPLE AFTER TENSION 2013 : RAPAT 

Baju ni kami akan pakai masa Archilympic siang tadi , insyaallah ada kelapangan anne akan update pasal game siang ke petang tadi , by the way mahal sikit ada CREW !!

Thank you to Encik Razak , our seniours and lecturers !

Usrah : Semester 7
Archilympic : Semester 5
Dinner : Semester 3

Nanti kan program dinner kami Isnin ni 15 April 2013 !
Doakan kejayaan kami semua ..
Anne jaga pintu , penyambut tetamu ( Jemput masuk , selamat datang !! )

Okay thank you sudi singgah dan baca , bubye , with love xoxo ..

No comments:

Post a Comment