Sunday, April 7, 2013

Majlis Pertunangan Hayati Amtiyaj & Nur Hafiz

Assalammualaikum 

Post kali ni nak share pasal majlis pertunangan kakak tahun 2011 kot , walaupun majlis ni dah long time ago tapi still nak share sebab kakak dah bagi share , thank you my lovely kakak !



Bukan apa lambat nak share , al maklum lah soal pertunangan ni kan baik senyap senyap je tak ya kan and hormat permintaan kakak tersayang tu ..

seriously dalam lappy ni beribu gambar tapi tak da pun nak share , takut kakak mengamuk tukar suara singa betina halamak seram ni !

Okay ni kakak anne kalau nak tahu pakaian pertunangan dia A  - Z dia design dan jahit sendiri okay , sebab kakak memang graduan dalam bidang fesyen :)

 Make up dia pula : my sister in law yang gojez nie , she pernah join pramugari lah sebab tu kak long boleh make up , thank you kak intan make up ken kakak ce comel :)
Nurul Juliana , i called Kak Intan pernah keluar tv papers baner sana sini suatu ketika dulu kalau ada yang perasan , he he he ..
She cantik , baik and talented in singing and lots more !!

Okay ni kakak dengan Mak Mertua dia , kena lah salam sebab dah sarung cincin ken ken , Mak Mertua kakak  cantik hehehe Cik Ani rasaya ..
So majlis hanya dirumah , bertemakan pink putih , so not me ! 
eh eh eh tapi kenapa barang dalam bilik semua serba serbi nak pink pun tak tau anne hoi ..
Hello anne tak suka pink lah , kot ..

So setiap gambar ada cerita ..

Hu Hu Hu ini kek hantaran kami untuk family abang Hafiz ..
Abang Hafis & Kakak - Haff & Yatt - Photographer & Designer
Masa majlis pertunangan kakak ada la satu khemah besar dua khemah kecil , poster 3 ..
Alhamdulillah semua berjalan lancar anne happy sangat waktu tu , biasa lah kak sorang tu yang happy bila tengok kakak kita happy ..
Gambar anne dan keluarga ada tapi mana tah tersorok , biar lah kay ..
Hantaran from both side anne rasa menarik ..
Abang hafiz bagi Merah gold , kakak hitam putih ..

Hantaran kami tempahan : gubah hantar kat orang sebab tak berapa nak hebat : Aunty Jalifah thank you :)

Ni kek hantaran Abang Hafiz to kakak .. 
So walaupun sikit je hope dapat la juga anne share cerita lama ni en ..
Okay terima kasih sudi menyingah sini ..

No comments:

Post a Comment