Wednesday, April 10, 2013

Majlis Perkahwinan - Resepsi Nur Hafiz & Hayati Amtiyaj - Gombak

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua ..

Hai semua pembaca , perasan ken entry sebelum ni kakak anne bertunang ..
Lepas tu nikah lepas tu bersanding ken ken , okay tu masa kat rumah anne , kali ni anne nak bercerita pula pasal resepsi belah lelaki , maksudnya kenduri kat rumah abang hafiz la ken ..

23 Mac 2013 - Sabtu ..
Okay kami macam biasalah dipanggil rombongan pengantin belah perempuan , from Damansara kami gerak agak lamabt juga sebenarnya dalam pukul 1 kot then sampai pun 1 lebih , huhuhu tak pe tak pe :)




Tema : Hijau Apple 
Konsep : Garden and English

Pada hari kejadian kakak still memakai gaun yang direka dan hasil jahitan nya sendiri , percaya atau tidak kakak mengambil lebih kurang seminggu sahaja untuk menyiapkan nya ..


Anne balik rumah terkejut , kakak bila kau buat ni , cantik kot !! 
Memang cantik rose timbul timbul , macam biasa lah kakak A - Z kepala ke kaki dibuatnya sendiri ..
Eh sekejap kami sekeluarga sorry tak ikut tema pengantin but kami more to tradisional , we wearing songket asli terengganu ( first time pakai songket tenun asli ! ) , macam biasa lah kakak yang jahit ..

Okay entah lah apa nak share sebab anne bawa camera takde memory card , sengal !
Ni pun guna ihsan sendara mara curi gambar , woot woot ..

ok sorry tak banyak gambar ..
Okay haha paling memeratkan terjumpa kawan sekolah teknik dulu , ni dia bekas ketua asrama SMTSKL 2009 - si ezani ..



Okay lah hope kakak and abang hafiz enjoy ur life , bagi anne anak buah yang comel comel soleh soleha eh eh , amin amin amin ..

Thank you sudi baca :)

No comments:

Post a Comment