Wednesday, April 10, 2013

Kawan Kawan Jemput Like Contest Kali Ni , Jom !

Assalammualaikum dan selamat malam semua ..

Sewaktu menaip entry ni , anne tengah serabut dengan assignment ..

Selamat ber facebook , ber twitter , ber blogging , ber vlogging , ber insta ber ber yang berkenaan la ya ..
Sekarang ni anne sangat lah sibuk , anne harap ada lah kawan kawan yang boleh bantu anne untuk teruskan perjuangan ni , anne bukan tak mahu give up just selagi boleh anne akan usaha ..
Harap kawan yang mengenali dapat bantu anne .. 
Terima kasih sangat , harap korang faham situasi anne ..

Kelapangan nak support anne boleh la LIKE / SHARE gambar yang kat link ni .. 

( FACEBOOK )
Terima kasih :)

:: Pencarian Model Rissa Maya Sweet Concept ::

Let's help me to be Rissa Maya Sweet Concept model ..
I need your support by send ur votes guys !

1st - like Rissa Maya Sweetconcept page ..



2nd - like my picture as well ..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=239311276212884&set=a.239311222879556.1073741833.195595160584496&type=3&theater

thank you thank you thank you !! =)

Wish me all the best , doakan kejayaan dalam apa jua bidang ..

 Esok adalah RABU maka maka maka - SUBMIT Design , TEST Building Services , LAST PRESENTATION Communicative English ..

Lusa KHAMIS - SUBMIT Working Drawing , SUBMIT 3D & Animation ..
JUMAAT - Apakah lupa ..
Minggu depan ISNIN -  Perihal Dinner ..

Thank you , tolong anne promo ye , kasihan anne sibuk sangat ni  :)


No comments:

Post a Comment