Thursday, April 25, 2013

Casting Moslema In Style 2013 - Fashion Show Event

Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera semua :)

Kali ni anne nak cerita lagi pasal moslema in style ..
Eh ni bukan cerita lama kay , ni moslema in style 2013 kay ..
Moslema in style ada membuka penyertaan untuk mana mana designer dan model yang nak join ..

Boleh la ke official page Moslema In Style :
https://www.facebook.com/MoslemaInStyle?ref=ts&fref=ts
or website dia : http://www.moslemainstyle.com 
Mana yang berminat tu boleh la kasi singgah link anne bagi tu yang , website yang menarik , masih ada gambar moslema in style 2012 , eh ada gambar anne !


 
Ni stage moslema in style 2012 , kenangan terimbas kembali bila tengok gambar stage ni , feewit !


Okay anne ken antara yang dapat email dipanggil untuk casting ken , anne pun join lah ..
Sorry organizer sebab datang awal sangat huhu , tutup 4pm anne datang 3.50pm ..
Mana tak nya , make up start 2 lebih rasanya ..
Then gi centrepoint nak print gambar , kedai tutup lari ke one utama :)
Sebab sure tak sure je nak datang , tapi fikir kalau tak datang rugi sebab dekat dengan rumah ..
Pengalaman datang casting pun dapat kalau pergi ..
Terpilih atau tidak belakang kira lah :)

Make Up : Nurul Juliana 
Wardrobe : Nurul Juliana
Thank you Nurul Juliana , sayang awak :)


Masa ni photographer yang hadir dari geng Ilham Kayaman :)
Ni antara para model/talents yang datang buat company card dengan Ilham Kayaman Studio ..

Boleh singgah dan LIKE official page mereka di : https://www.facebook.com/ilhamkayaman?hc_location=timeline okay ! 

Tapi buat dekat Performing Talents Damansara : https://www.facebook.com/pages/Performing-Talents/407086015985483?fref=ts ..
Cantik studio dia all glasses and colourful hilang sikit nervous katanya !


 Okay ni para juri dan panel penemu duga , anne casting berhadapan empat orang terdiri dari para designer dan organizer yang sememangnya hebat semua nya :)


Walaupun anne pernah je join moslema instyle 2012 but anne still datang casting 2013 lagi sebab anne rasa Moslema In Style punya fashion show memang best , pengalaman yang menarik sebenarnya ..
Kak Emy and Aisyah cakap anne dan kurus , anne pun bagi tahu lah anne study sekarang tak cukup tidur semua kesihatan tak terjaga muka pun naik jer sana sini !

Macam casting biasa lah , anne masih lagi perkenalkan diri , catwalk dan pose sana pose sini :)
Like seriously anne mane lah teror sangat catwalk , hari hari belajar kalau kanan kiri depan belakang takde orang wakakaka .. (kantoi)
Pada hari casting , anne hentam je lah mana tak nya last fashion show yelah moslema in style 2012  hahaha !
Alhamdulillah okay lah takde la comment yang teruk en ..

Apa apa pun : THANK YOU EVERYONE WHO GET INVOLVE IN MOSLEMA IN STYLE !


Muka balik casting ..
Instagram photo @anneamtiyaj jom follow !

Okay last , wish me luck .. 
Next paper Building Services 29.4.13 Monday .. 
Now anne nak sambung buat my design : fishing pavillion model ..
Tadi sakit jari menoreh , ni rehat tu updated my blog tercinta sekejap huhux :)

Terima kasih semua sudi singgah , jumpa lagi okay ..
Take care , xoxo !

No comments:

Post a Comment