Thursday, April 4, 2013

Boleh Tolong Undi Anne Untuk Pencarian Model Rissa Maya Sweet Concept 2013 ..

Assalammualaikum ..
Selamat sejahtera semua , kamu kamu dan juga kamu ..
 
Macam tajuk la ken , anne ade perlukan bantuan kawan kawan sebenarnya ye lah kita ni newbie ..
 
 
 
Walaupun since dari 5 tahun dah melimbat diri dalam sesemua ni tapi anne stil rasa diri ni blurr blurr agagaga , so rasanya ni contest model search kedua anne tengah join ..
 
Dulu pernah join alhamdulillah menang walaupun just on 2nd place waktu tu tahun lepas kot ..
 
Cerita yang kali ni pulak , actually anne saje la buka modelling group kat facebook ternampak lah ade post pasal model search , anne pun tak lah serbu terus anne selidik dulu ..
Almaklumlah sekarang ni bukan semua boleh percaya , again bukan semua kita boleh percaya , ingat tu bukan semua kita boleh kena percaya , hati hati kay dear sayang ku ..
 
Then , anne pun rasa ni macam best dia ask hantar comp card or port folio or biodata untuk owner pilih short listed , apa yang ada anne send lah , gambar agak lama sebenarnya  .. 
By the wat , tak sangka pun ni perlu kan voting semua tu , ingat macam biase la send portfolio and nasib la terpilih or tidak sebab selalunya macam tu lah ..
 
So terkejut lah one day tu page tu ada im katanya dah uplod anne pun still la krik krik krik , baca punya baca faham ken , oh okay kena high votes untuk menang 40% juri , owner and photographer 60% from voter , i see i see ..
 
Apa lagi anne terus lah melobi , memandangkan ni 2nd contest anne harap kawan kawan still tak jemu nak bantu anne , anne terharu bila ada yang sudi promo promo share anne like bagai , thank you very much ..
Di saat anne blogging ni anne tengah kalah sebenarnya , huhu yang ke 3 rasanya , kesian anne kesian kesian , its okay anne try buat yang terbaik untuk menang , kalah menang adat bertanding pun ..
Biasa lah ada kalah ada yang menang ..
 
So harap harap korang boleh bantu anne untuk menambahkan LIKE LIKE pada gambar anne ..
 kat facebook tekan link ni boleh tak ..
 
 
 
then LIKE page ni juga , kalau anne tak berjaya pun it okay la sekurang nya page dan perniagaan owner sesama islam ni ni terus maju , amin amin : LIKE juga PAGE https://www.facebook.com/RissaMayaWardrobe
 
 
okay apa pun : jutaan terima kasih utuk semua pengundi penge LIKE , kepada rakan model search yang lain teruskan kita bersaing sihat okay , all the best untuk kita semua ..
 
Jemput mengundi , eh kalau rasa nak bantu anne kalau rasa anne layak lah , ok terima kasih sudi membaca entry ni :)


No comments:

Post a Comment