Saturday, March 16, 2013

Tradisional Malay House - Model

Assalammualaikum and selamat selamat semua ..

Untuk tugasan working drawing adalah buat malay house anne ber partner kan dengan si cik Siti Zubaidah kita , alhamdulillah Allah permudahkan kerja kami ..

Dah submit pun walaupun macam ni je , yang hado !

hahaha janji hantar , bila terkenang macam macam masalah waktu tu rasa syukur dapat siapkan ..

Mana tak nya kayu tak cukup lepas tu masa dah suntuk , peh giles !


so ni tak berapa nak siap , but nak tunjuk gak huhuhuu ..
Yang dah siap tu lupa nak snap , wee !

Thats only , thank you :)

No comments:

Post a Comment