Saturday, March 16, 2013

Photoshoot : Gadis Melayu Kampung

Assalammualaikum dan selamat pagi sabtu semua , salam 1 Malaysia :)

Walaupun anne rasa gambar gambar ni dah ada kat merata tempat , akan tetapi kat blog anne belum ada update lagi ken ken , bukan apa anne kena lah cerita storey mory about this ..
Paling tidak anne menghargai orang yang dah terlibat secara lansung or tidak lansung dalam ini cerita , #eh !

Simple make up , just apa entah si nani conteng : Azzati Hanani thank you my cutey roomates !
Lovely Fateha : Teyha Sailormoon thank you juga sebab teman anne bersama ..
Encik photographer : terima kasih !

Photographer : Kevin Chua
So walaupun waktu hujan renyai anne still bersemangat sebab dah lama tak photoshoot sejak menjak masuk study ni , almaklum lah minat dan kerjaya tersemat setia dalam sanubari , katanya !

LOKASI : SUNGAI BURUNG , SABAK BERNAM
Actually nak buat dekat kawasan sawah padi , tetapi lokasi tu hujan lebat and abang ijad photographer pun fikir macam macam plan , durr ..

Photographer : Jay Al - Dunjuni
Kali ni apa yang and suka dapat try usha muka sendiri jadi IR , by the way kalau korang nampak lain lain jenis cara gambar sebab memang lain lain style IR photographer ni , okay !

Photographer : Ijad Photographer
Ijad Photographer
Ijad Photographer 
Ijad Photographer
Ha ha ha jangan jelly kay sesiapa yang terasa nak tu , boleh je korang contact photographer dia untuk deal apa apa photoshoot :)
Eh nampak empat ( 4 ) gambar diatas tu " Ijad Photographer " .. 
Boleh la korang LIKE page facebook dia nanti ..
So nak bagi tahu ni IR punya style memang style sebab dia menarik lah , haiya !

Photographer : Shah Rol

Dari Canon 1000D Avatar FC ..
( Kalau ada yang nak beli , berminat dengan camera tu ! boleh PM abang Shah Rol  )
Okay rasanya yang abang shahrol ni tak IR sangat kot ..

Normal and nampak tak macam sweet kat situ , cehh !! 
Huhu but yes i love this , guna dp facebook Anne Amtiyaj :)

Photographer : Kamal GambarGrafi
Photographer : Kamal GambarGrafi
okay nampak tersenyum lebar , waktu ni senja dah kot macam sesi photography nak habis , anne pun nak balik poli dah , so happy !!

Balik kamsis pun happy sebab , stress belajar kurang sikit .. 
Just sekarang ni rindu kat my high heels yang 5 6 7 inches duduk diam kat rumah , sabar ya sayang balik Damansara i jumpa u #tumittinggi :)

so kalau nak tengok banyak lagi koleksi photoshoot sini LIKE :
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150320437228299.343951.636758298&type=3

wah anne sempat promo , okay lah apa apa terima kasih semua terus menyokong anne ! 

2 comments: