Thursday, March 7, 2013

Pembuka Post Bulan Mac

Assalammualaikum para sahabat ku sekalian ..

Oh my sangat merindui nak ber blogging yang last post 25 Januari 2013 haha dan ber vlogging yang http://www.youtube.com/user/TheAnneain 1 year ago last video , halawweh macam apa pun tak boleh ..

Tak pe lah dalam perancangan nak merajinkan diri semua nanti , haha ..
Sejak sambung study kat politeknik ni memang lah sesibuk yang boleh + line pun macam tak berapa nak sesuai update blog ..

Dimanakah anne dalam gambar diatas , haha ada toka tau !

Sorry dear friends ..

Okay hope lepas ni selalu lah dapat update blog kan !

( amin amin amin )

Okay lah itu sahaja , thank you !

No comments:

Post a Comment