Monday, March 11, 2013

Happy Birthday My Lovely Roomates Teyha Sailormoon & Emy Deanne !!

Assalammualaikum and selamat sejahtera semua ..

Kali ni macam tajuk entry la na cerita pasal kezutan yang anne dengan nani dah buat untuk teyha and emy ..

Haiya saya sudah kasi rotate berpuluh kali , ini juga jadi ka !
Last week , Sabtu kiterang roomates berempat ni keluar ke Sungai Besar pergi balik naik prebet tunggu berejam jam jam eh 2 jam lebih !

Sampai sungai besar tu terus ke zoo jumpa " harimau malaya " pau duit gaji dia , haha !
After done that , our money pun berkepuk kepuk , terus zas ke KFC jumpa atuk sedekah duit haha !

Dah beli anne dengan nani lari ke kedai kek , teyha dah marah da sebab nani cakap nak tengok tudung , kebetulan teyha nak jumpa kawan time tu , takan dia nak tinggal emy , so teyha membebel bebel macam mak nenek sesuai dengan cermin mata dia tu hehhee ( jangan marah sayang ! )

Happy birthday cik Teyha , cik Emi , we loves both of u 
Sampai KFC bagi teyha ni , nak ambik teyha sorry la lambat sikit ..
( teyha buat muka terkejut terharu nangis *propa je dia )

Emy pulak krik krik apesal ada nama aku apesal !
( Dah emy jangan bising , jom potong )

Emi yang sangat sweet dan teyha yang paling comel !
Potong sama sam tau !
Anne dengan nani buat selamba ba ba buat karaoke kat KFC menyanyi ..
birthday songs for both of them , la la la ..

Abai kan muka yang sememangnya macam tu , nani comel ken ken !
Korang bertiga , kenapa anne buat semua ni sebab anne nak korang ingat yang kenangan dengan korang akan selalu ada dalam ingatan and entry akan terus ada selagi boleh anne jaga ..
Korang take care , doakan anne terus maju dalam apa jua bidang ..
Memandangkan next sem anne practical anne tak dapat jumpa korang , korang jangan lupa anne !

To birthday girls Teyha & Emy :

Teyha suap emi :)

Emi suap teyha balik :)
Teyha sorry kay anne lambat sambut birthday teyha and cepat untuk emi , anne rasa tu je masa yang ada untuk kita , happy belated birthday teyha and happy coming birthday emy , semoga korang ceria sentiasa dan berjaya di dunia and akhirat , jaga diri :) 

Lots of L O V E : ANNE AMTIYAJ 

Lepas tu terus tak ingat apa sebab perut dah kruk krak kruk krak ..
haha tu tanda lapar la makna nya ..

yum yum yum sedap !

Okay lah itu sahaja , terima kasih sudi membaca :) sayang korang xoxo !


No comments:

Post a Comment