Saturday, March 16, 2013

Guna semula kotak - Recycle


Assalammualaikum and selamat sejahtera semua ..

So entry kali ni nak share la cara kita nak recycle or mengitar semula barangan ..
Kali nak ajak buat kotak , senang je pun ..


Korang kan sekarang trend kat rumah pengantin ke apa apa event ada dapat kotak ken ken , sebagai buah tangan from tuan rumah untuk tetamu dia ..

Ada yang comel ada yang tidak , tetapi kita sebagai tetamu still akan terima setiap pemberian tuan rumah , thank you tuan rumah ..

Happy bila dapat buah tangan , yelah takde lah balik tangan kososng !
So kalau anne anne suka olah ken kotak tu menjadi lebih menarik konon limited edition la ken ..


Ni adalah kotak masa kami berikan kat tetamu yang datang rumah anne masa Februari lepas kakak anne punya wedding day kat Damansara ..


Kotak ni biase je tapi anne dah balut dengan kertas pembalut hadiah , make it more cute !

Senang je korang amik apa je bentuk kotak and korang gunakan semula , balut dan hias bagi cantik ..
Balut pun macam biase , macam balut hadiah tu ..


anne letakan chocolates and gula gula dalam tu , but sometimes i put money inside too !

okay lah hope korang boleh mencuba nanti , terima kasih :)

No comments:

Post a Comment