Thursday, March 21, 2013

Best Cousin Forever SPM Straight 9A's

Assalammualaikum and selamat malam semua ..

Macam semua orang tahu kat Malaysia hari ni result SPM dah keluar , kawan anne banyak gak yang SPM candidates but entry ni untuk cousin anne yang anne paling sayangi ..
NURUL AIDA , see nama pun nak sama NURUL AIN !

Ni aida muka pakai baju sekolah , pengawas haha walaupun dia tak suka ..
Anne dengan dia memang kamcing sangat lah ..
Kalau kita berkahwan kiranya kita bestfriend forever la BFF ..
Kalau dapat cari entry ada je anne publish khas wish birthday dia ..
Kalau ada family event kita akan contact each other untuk discuss pasal nak melaram pakai apa ..
Hang out , merayap sama sama kalau aida balik kampung : Damansara !

Ni masa aida datang rumah anne untuk majlis cukur jambul anak buah anne ,
eh anak buah kaim : Adriana Nur Balqis
Ni masa vacation kami kt sepang lama dah : shoot sendiri ikut saat tu !
So alhamdulillah , Aida berjaya jadi antara pelajar cemerlang kat sekolah dia , untung lah mana dia sekolah mesti dia antara best student ..
Aida mungkin kesabaran aida selama ni terbalas , kami ahli keluarga bangga dengan aida ..

Ni masa wedding abang first anne belah perempuan dekat :
Restoran Idaman Corner Damansara bertemakan arabian !
Mungkin orang nak kata tak semestinya dia yang dapat seluruh A boleh dapat 4 flat masa kat Universiti nanti  ken ken , memang lah masa akan datang kita tak tahu , sekurangnya tak salah kita nak meraikan kejayaan dia sekarang , sebab susah kot bukan senang nak berjaya ..

Ni masa raya haji kat kampung kami : Damansara 
UPSR 4A's , PMR 8A's , SPM 9A's semua pun A A A dia dah kebas ..

P/s : Thank you aida selalu ada untuk ain , kita share itu dan ini , susah payah kita bersama telinga kita dengar , sayang aida sangat .. Ain doakan aida terus maju jaya and dapat sambung study kalau tak kau oversea London macam mummy pun dapat lah kat Malaysia ni okay , amin !

Take care aida !
Kirim salam kat semua tau aida , mummy ayah ashraf and alya ..

Okay itu sahaja , apa pun TAHNIAH nurul aida :)

Kepada yang lain lain tak kisah la korang ada A ke takde A ke , hidup mesti diteruskan banyak lagi cabang lain untuk berjaya , ingat tak semestinya kita tak berjaya sekarang kita tak berjaya pada masa akan datang okay adik adik kakak dengan kakak pun akan ingat , ingat ni all the best TAHNIAH juga sebab berjaya ada SPM untuk korang ..

Terima kasih duhai si pembaca setia !

No comments:

Post a Comment