Friday, January 25, 2013

My PSIS Classmates :)


Assalammualaikum ..

Hai korang semua semua si kacak dan si cantik !

First of all sorry biarkan blog ni bersawang al maklum lah sibuk katanya , like seriously architecture student ken ken ..
Kalau yang hebat pun dah buzy apa lagi yang tak hebat lagi bertambah buzy nye nak study berlebih just like me ken , nak catch up ni sebab terasa diri amat lah slow ..
Hope my lovely follower flower lower ni boleh la tolong doakan anne kat sini ..
Okay korang tadah tangan bagi yang umat islam , cis dah macam perhimpuanan sekolah !

" Ya Allah ya tuhan ku , bantulah rakan ku ini dalam mendalami ilmu nya , permudahkan juga segala urusannya , amin ! "

Lots of love untuk korang , eh tak pe korang doakan anne malaikat doakan korang tau ..

ok lah nampak tak merapu sebab dah idea ni terbuku boleh buat novel agaknya ..

so entry kali ni nak kenal kan classmates yang superb bala bala ni !

Politeknik Sultan Idris Shah to UITM Sri Iskandar 
Rumah Tradisional : Case study
Muka budak DSB 3A wee !

Sebahagiaan perempuan ..
Nabil & Jekky 
So kalau ade yang berkenan di hati , jom lah berkenalan ..
bagi tau anne nanti anne perkenalankan ..

ok lah semua terima kasih sudi baca entry anne !

No comments:

Post a Comment