Tuesday, January 1, 2013

Moslema In Style - Wanita Hari Ini Tv3

Assalammualaikum 

Kat sini ada lah nak share kat blog , ya benda lama sudah kan tahun lepas la Moslema In Style ni ..
Sebab dah pernah janji nak share maka kena lah tepati kan ..

Hari tu adalah dapat masuk Tv lagi ..
Alhamdulillah kali ni kat TV3 pulak rancangan Wanita Hari Ini ..
Ada slot Halfest kan , ha kat situ lah anne ada ..
Mini Fashion Show Moslema In Style ..

Kali ini ..

Make Up : Linda Bridal 
Designer : Bil Emaan Collection 
Location : Halfest 2012 PWTC



Tu je lah mampu share thank you semua !!

No comments:

Post a Comment