Tuesday, January 1, 2013

Selamat Tahun Baru & Happy New Year 2013 !!

Assalammualaikum  ..

Syukur alhamdulillah ..
Siapa sangka kan dengan keizinan Allah ..

Kita semua dapat merasa berada di tahun baru ..
2013 ..

Papa , mama , family kat Damansara and kawan semua lah yang mengenali diri ini .. 
Kalau la sebelum ni ada terkasar bahasa ke gurau tak kena anne minta ampun minta maaf ..

Kakak : Raya kat kampung istana Batu Pahat , Johor !!
Thank you bila korang masih setia ada dengan anne ..

Walaupun anne buat pertama kalinya sambut tahun baru di perantauan ..
" Anne kat Poli ni ha Sabak Bernam pulak ! , usha pantai je lah "
Anne tetap happy kat sini dengan adanya , kawan kawan baru yang senasib ..

Al maklumlah semalam tak cuti so ada la class kan ..
But ya Anne tiada class but ada lah kerja nya ke Site la ..
Site Visit untuk assignment Pantai BNO ..

So macam biasa lah , tahun baru mest lah dengan azam dan semangat yang baru ..
Yes memang lah bila bila pun kita boleh berazam tapi tak salah juga ni kita jadi kan sebagai simbol dan tarikh bermakna untuk mulakan azam kita tu kay , so selamat berazam baru korang !!

Anne punya azam eh dah siap tulis diari pun biar lah anne je tahu apa azam yang belambak tu kan  ..
MATLAMAT HIDUP tajuk kat diari tu ..
hahaha hehehe huhuhu ..

Yang macam biasa naik jadi yang terbaik lah kan !!
Doakan anne dapat buat yang terbaik cemerlang dalam pelajaran tau , wish me luck ..
Ya Allah , permudahkan lah urusan kita semua ..

So , yang ada ni yang sempat gitu ..

Nak ucapkan kat korang si pembaca setia ..


SELAMAT TAHUN BARU 2013 & HAPPY NEW YEAR 2013 !!


No comments:

Post a Comment