Monday, December 31, 2012

Selamat Tinggal Tahun 2012

11:57 PM 0 Comments
Assalammualaikum 

First of all nak cakap rindu gila nak post kat blog ..
Yup alangkah sungguh lamanya tak updated , last 9 September kan lahai lahai ..
Ni sampai ayat pun tunggang langgang kan ..
Apa pun ya anne sangat menyesali atas apa yang terjadi ..

Sorry dorry strawberry !!

So laju la skit kan ceritanya ni ..

FASHION SHOW MOSLEMA IN STYLE , 

Alhamdulillah join fashion untuk Halfest tahun ni ..
( Tak cukup masa nak habis tahun dah nanti anne share gambar kat post lain kay , huhu !! )

 ITS MY BIRTHDAY , 

Yes Happy 20th Birthday Nurul Ain ..
Tahun ni celebrate birthday pun biasa je dengan family tak macam tahun sebelum sebelum siap party ajak kawan bagai kan , its okay la dengan family un best dah kan ..
To Encik SS thank you ingat and celebrated birthday kita ..
Alhamdulillah tak sangka la jawab dia kan ..
Yes dia memang lah teman susah dan senang , dia sweet lah kan pasti ..
Teman facebook Ain Amtiyaj & Ain Amtiyaj II , Twitter Anneamtiyaj tu yang ada rajin wish sweet bagai terima kasih tau ..
Apa pun Thank you korang semua LOVE YOU ..

By The Way anne dah ada SIJIL KURSUS PRA PERKAHWINAN , huhu ..
Thank belanja me kakak i sayang you sangat lah !


NEXT ,

Alhamdulillah berkat doakan keluarga dan rakan ..
Ada lagi rezeki sambung study ni ha , tau ke kat mana ?
Best hujung nun disana PSIS Politeknik Sultan Idris Shah Sabak Bernam Selangor ..
Kan kan jauh , tak pe la sahut cabaran ni sambung study ..
Apa pun hope korang dapat doa kan anne kat sini baik baik tau ..


LASTLY ,

Ok fine alhamdulillah apat juga post terakhir untuk 2012 ni kan ..
Kalau la korang nak tahu sangat meks ni online guna wifi kolej kediaman ni huhuhu ..
Ok lah hope dapat jumpe korang lagi dalam alam maya ni ..

Minggu  Suai Kenal PSIS 
Roomates : Penutup Minggu Suai Kenal PSIS 
Yes muka sebek je kan diatas penat kot MSK haha ..

Kalau la disepanjang post ni or before ni ada salah silap ke terkasar bahasa ..
Sorry la kay , Anne mohon ampun dan maaf ..

Assalammualaikum .. Sampai jumpe nanti !

- I LOVE YOU -