Friday, September 7, 2012

Moslema In Style - Stailista - Dak Teropong Studio

Assalammualaikum and have a good day guys !!

Cerita Rabu :  5 September 2012
 
Perh rindu nak update blog tapi mood tak sampai , biasa lah keja kita kan nak menaip apa yang terlintas dalam kepala ni ..
Mesti tunggu mood and kerajinan ..

Alhamdulillah dengan keizinan Allah anne dah selesai sesi ..
Jumpa amazing owner butik and pep's there !!
Famous mereka tuh , seriously tade sombong lansung ..

All the superb there , Sis Aida , Sis Emy , Sis Aishah , Sis Anizon , Khalila and bro ..
  Photoshoot untuk apa apa apa ?

Event : Moslema In Style 

Make up : Mea Sukri

Majalah : Stailista 

Butik : Zanrian MITC Melaka

Photographer : Dak Teropong 

Location : Dak Teropong Studio

Alhamdulillah sampai rumah dalam 9 malam gitu terus gerak rumah nenek .. 
Thanks papa , abang hafiz and adik tika datang amik , hujan hujan gitu ..
Mama thanks belanja new high heels from Blay ..

Yang penting pengalaman ni akan anne simpan sebab menarik gila !
All the models memang lah cantik cantik and tak sombong malah ramah-tamah gitue ..

Sorry persalinan anne belum sampai , hehhehe ..
 Make up Mea Sukri memang lah tahan lama , seriously !!
Thanks tau sudi make up all of us .. 
Tahan penat gitu , sabar je lah kan ..

Studio Dak Teropong yang happening dan berpengalaman of course !! 
Enjoy tu memang enjoy ..

Owner Zanrias :) Izan Yahya !!
Pakaian from Zanrias pun selesai and rasa confident je buat si pemakai , seriously !


Love it love it love it !!

Semua ni mesti ada keberanian and banyak lagi anne kena study ..
 Jangan lupa Majalah Stailista and Moslema In Style tau , ada fashion Show nanti , cepat tempah tiket !!

Insyaallah doa kan anne berjaya dalam apa saja bidang anne okay ..

Organizer and Admin " Moslema In Style " : Thank you so much !! 

Semua semua lah , Thank you tau ..

With Lots Of Love , Anne Amtiyaj ..

Terima kasih , assalamualaikum .. dedaaaaaa !!

No comments:

Post a Comment