Sunday, September 9, 2012

" Bengkel Hijab Sunsilk Bersama Scarflets "

Assalammualaikum ..

Ha kali ni anne nak kongsi sedikit cerita gembira yang berlaku semalam ..
 
Alhamdulillah sudah tamat lah “Bengkel Hijab Sunsilk Bersama Scarflets” !!

Tempat : Hotel Westin Kuala Lumpur ..
Masa : 9.30 am – 2.00 pm ..

Kiterang kena mendaftarkan diri je kat Ballroom2 hotel and dapat la goody bag from Sunsilk dalam dia ada 2 set syampoo dan conditioner ..

Macam ni !! Nampak kan ..
 
Masuk dalam ballroom tengok meja and semua setting yang menarik ..
Atas meja ada disediakan cermin , glass , mineral water , pen , kertas , sweets hijau , selendang Sunsilk hijau , peniti dan keronsang pun hijau !! comel bukan ..
 
Firstly pengacara Wanita Hari Ini tu , Teh Syuhadah kan buat sesi pengenalan .. 
Ye anne orang pertama !!

Lepas tu ada la sesi bersama Bambang dimana dia seorang hair stylist terkenal la kat Malaysia n oversea pun .. Kepada yang tak berapa kenal la kan bagi tahu ni !!
 
Ye dia banyak kongsikan ilmu dia , pagi – pagi dah perah otak belajar biology tahu ?
Pasal masalah rambut dalam kelas bambang nanti serba sedikit anne kongsikan pada post akan datang tau !!

Now tiba la masa bersama the awek aweks Scaflets ken ken ..


Atiqah Uyun with Atikah :)

Mereka tunjuk lah gaya how to style our shawl kan ..
Ada 4 gaya dari mereka .. Intrested la jugak nak belajar time tu !!

Lepas tamat tuh , Teh Syuhada pun cakap kini tiba la masa kita mengumumkan pemenang RM 1500 ..
Menggeletar dibuatnya ..
Ya seperti yang saya tahu , anne pemenang minggu ke empat untuk tema ke pejabat ..
Bila kat depan dia temu ramah la pemenang , ya ya ..
  Cakap je la apa yang terlintas !!

Alhamdulillah semua memang satu pengalaman and memori indah ..
Amik gambar banyak banyak banyak juga lah .. 



Syok sangat sangat tahu tak !!

Family : 
Thank you sebab bagi sokongan and doa semua ..

 
Kepada Sunsilk Malaysia Lively Clean & Fresh : 
Thank you so much sebab telah memilih anne sebagai salah seorang dari pemenang mingguan ..

To pengundi di laman facebook : 
Thank you tau , hanya Allah yang dapat membalas budi dan sokongan korang semua lah .. 

To the 4 rakan yang bersama di bengkel : 
Kakak , Tika , Farahin and Rahayu .. Thanks sudi bangun pagi buta berikan semangat and tolong anne isikan kekosongan ni !!


Kepada Teh Syuhada yang dah mengacara bengkel , Bambang dengan perkogsian Ilmu dan Scarflets yang cun melecun serta tutorial nya , terima kasih daun keladi hopes dapat jumpa lagi okay !!

Rasanya boleh tak menang ucapan Terima Kasih terbanyak ? huhuuuuuee ..

Rajin u guys membaca , Ok lah itu sahaja kot !! 

Bubye , Thank you ..

6 comments: