Thursday, August 30, 2012

Undi Nurul Ain dalam Sunsilk Lively Clean & Fresh :)

Assalammualaikum ..

Post kali ni macam nak minta tolong sikit lah ..

Anne ada join contest sunsilk yang dalam TV tu ..
Nampak tak nampak tak ..

So perlukan " UNDI " juga lah macam biasa ..

But its complicated sikit sebab nanti kena isi online form ..
Tiada paksaan .. Kalau korang tolong alhamdulillah ..
Thank you banyak banyak !!

Apa pun first : " LIKE " - Sunsilk Malaysia ..

Clean and Fresh ..

keluar ni ? tekan bulat bulat tu ..
 Kenapa 3 bulat sebab anne try join 3 minggu ..
hahhaha tamak ?
mana ada mencuba nasib .. menang kalah adat bertanding katakan ..

Ni anne : Minggu kedua : Tema Hari Raya :)
Tekan yang ni untuk cari album ..
 Ha ha 3 album ada anne : Nurul Ain Binti Amtiyaj Ahmad .. tau tau !!

Minggu ke tiga : Tema Rumah Terbuka ..
Minggu ke empat : Tema Pejabat ..
Alhamdulillah berjaya post pasal ni .. 

Hope ada yang dapat tolong undi anne and rakan lain yang anda rasa turut layak ..
Hahahah ..
Ok thank you , salam ..

No comments:

Post a Comment