Thursday, August 30, 2012

Selamat Hari Raya 2012 Blogger !

Assalammualaikum 
So dikesempatan ini anne ingin mengucapkan ..
Teng teng teng ..
ya of course !

" SELAMAT HARI RAYA MOHON AMPUN DAN MAAF "

ups ! jika terdapat kekurangan dan kesilapan dari mula anne melibatkan diri dalam bidang penulisan blog org mana mana akaun yang anne pernah post ..

Facebook and Twitter terutamanya ..
yelah post tak ingat dunia kadang termarah terkasar terjiwang dan pula ada terasa ..

so sorry , 0 - o tau guys ..

my lovely family pun turut mengucapkan salam aidilfitri buat semua :)
 Raya tahun ni biasa jer , al maklumlah dah besar ..
warga perempuan :)
sehati dan sejiwa :) i dont mind apa orang nak ejek but i like sedondon ..
But Alhamdulillah tahun ni duit raya paling banyak ..

Jap raya macam biasa balik Batu Pahat , Johor lah !

Ok lah itu sahaja ..

Assalammualaikum ..

Ups tadi ade yang cakap wish lambat ?
eh eh eh bagi la peluang raya sebulan ..

ok itu sahaja , bubye ..

No comments:

Post a Comment